Συλλήψεις για κλοπές, ναρκωτικά και όπλα στο Αστυνομικό Δελτίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συλλήψεις για κλοπές, ναρκωτικά και όπλα στο Αστυνομικό Δελτίο

Φεβρουάριος 12, 2013 - 09:58

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε σήμερα (12-2-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 10,4 χλμ. της νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου – Τριπόλεως,
όταν δύο (2) άγνωστοι δράστες, αφού μπήκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και πακέτα τσιγάρων, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.
 
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής οχήματος
Συνελήφθη, χθες (11-2-2013) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 44χρονος ημεδαπός, γιατί αποπειράθηκε να αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει καθώς έγινε αντιληπτός.
 
 
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράνομη κατοχή όπλου
Συνελήφθη, χθες (11-2-2013) το μεσημέρι, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 53χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι (REPLICA) με γεμιστήρα, καθώς και οκτώ (8) φυσίγγια.
 
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (11-2-2013) το βράδυ, στην θέση «Μπιρμπίτα» Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας 44χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.
 
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, σήμερα (12-2-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας 51χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.