Έκτακτο δελτίο εξέδωσε η ΕΜΥ - Ισχυρές βροχές στην Πελοπόννησο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Έκτακτο δελτίο εξέδωσε η ΕΜΥ - Ισχυρές βροχές στην Πελοπόννησο

Φεβρουάριος 12, 2013 - 16:30

Επιδείνωση του καιρού θα παρουσιαστεί από σήμερα το βράδυ σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αργά τη νύχτα σήμερα τρίτη (12-2-2013) στα δυτικά με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιονιά στα ορεινά.
πιο αναλυτικά :
1. Αύριο Τετάρτη (13-2-13) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο ιόνιο, την ήπειρο, τη δυτική στερεά, την Πελοπόννησο και βαθμιαία στην ανατολική στερεά και την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό αιγαίο. χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. οι νότιοι άνεμοι στο αιγαίο θα φτάσουν τα 8 και στο ιόνιο πρόσκαιρα τα 9 μποφόρ. αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στη δυτική Ελλάδα και μέχρι το βράδυ στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.
2. Μεθαύριο Πέμπτη (14-2-2013) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το ανατολικό αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.. χιονιά θα πέσουν στα ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας.
3. Την Παρασκευή (15-2-2013) τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θράκη, το ανατολικό αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και σταδιακά θα εξασθενήσουν.
περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ www.emy.gr.
Η ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΕΤΡΟΥ
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΚ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΛΟΣ