Καμπόσος: Ψέματα ή τεχνητό Αλτσχάιμερ ο Αναγνώστου για τη μελέτη ρεμάτων του σχεδίου πόλης;

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καμπόσος: Ψέματα ή τεχνητό Αλτσχάιμερ ο Αναγνώστου για τη μελέτη ρεμάτων του σχεδίου πόλης;

Φεβρουάριος 15, 2013 - 13:56

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ψέματα ή τεχνητό Αλτσχάιμερ ο Αναγνώστου; Με ανακοίνωση στο blog που διατηρεί λέει μεταξύ άλλων για τη μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσης των διαδικασιών για το σχέδιο πόλης Άργους το οποίο χρονίζει από το 1983, ότι «Ο  Δήμαρχος, ως συνήθως, ξέχασε να αναφέρει ότι η μελέτη (σ.σ. των ρεμάτων)  αυτή είχε ανατεθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και το μόνο που έκανε η σημερινή είναι ότι την ...παρέλαβε !»
Κάποτε τα ψέματα όμως πρέπει να τελειώνουν! Κάποτε πρέπει η αντιπολίτευση να κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει, στηριζόμενη σε στοιχεία και όχι σε αερολογίες και ψέματα. Επειδή όμως τον τελευταίο καιρό τα ψέματα του κ. Αναγνώστου διαδέχονται το ένα το άλλο, μάλλον αποτελεί συνειδητή επιλογή του. Αλλά το ψέμα έχει πολύ κοντά ποδάρια.
Πρέπει ο κ. Αναγνώστου να ζητήσει συγνώμη για τα ψέματα που λέει στον κόσμο και να ανακαλέσει άμεσα. Στο δημοτικό συμβούλιο δεν τόλμησε να έρθει να πει αυτές τις ανακρίβειες και να δημιουργήσει εντυπώσεις χρησιμοποιώντας πρακτικές περασμένων δεκαετιών.
Το «πες πες κάθε βράδυ στην τηλεόραση κάτι θα μείνει» το οποίο καταλήγει στην ανακοίνωσή του το εφαρμόζει κατά γράμμα ίδιος ο κ. Αναγνώστου ως εξής: «πες πες ψέματα κάθε βράδυ στην τηλεόραση κάτι θα μείνει.»
 
Εξηγούμαστε πάντα με στοιχεία:
 
Η πολύ σημαντική μελέτη για την πόλη ανατέθηκε από το δήμο Άργους Μυκηνών επί δικής μας θητείας. Συγκεκριμένα:
 

  • Η ανάθεση της μελέτης του έργου «Τοπογραφικών αποτυπώσεων για την ολοκλήρωση οριοθετήσεων ρεμάτων Νοτίου Άργους» έγινε από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου μας στις 30-11-2012. (επισυνάπτεται η απόφαση)
  • Η σύμβαση υπογράφηκε στις 28-12-2012 μεταξύ του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Καμπόσου και του αναδόχου. (επισυνάπτεται η Σύμβαση)

 

  • Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, απουσία του κ. Αναγνώστου, ψηφίστηκε και εγκρίθηκε από τα παρόντα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου του δήμου Άργους Μυκηνών η μελέτη και με αυτή την απόφαση ολοκληρώθηκαν από πλευράς δήμου όλες οι ενέργειες που χρειάζονταν για να συμπληρωθεί ο φάκελος που βρίσκεται με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία από το καλοκαίρι στο ΥΠ.Ε.Κ.Α.

 
Το προφανές ψέμα του κ. Αναγνώστου καταρρέει λοιπόν και τον καλούμε να σταματήσει την πολιτική αυτή, η οποία στηρίζεται σε ψέματα και μισές αλήθειες δηλητηριάζοντας τον κόσμο και μηδενίζοντας τελικά την δική του, όποια, αξιοπιστία του είχε απομείνει.
 Οι απαντήσεις μας, οι δηλώσεις μας, οι αποφάσεις μας, στηρίζονται πάντα σε στοιχεία τα οποία δεν αμφισβητούνται και δίδονται πάντα όλα στη δημοσιότητα.

Συνημμένα: