Σήμερα με Πανιώνιο ο Γ.Σ.Α.

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σήμερα με Πανιώνιο ο Γ.Σ.Α.

Φεβρουάριος 16, 2013 - 10:01

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η 2η αγωνιστική της ημιτελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων στο βόλεϊ διεξάγεται σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Άργους.Ο ΓΣΑ δίνει τον πρώτο τού αγώνα στις 4μμ και θεωρείτε ο πιο κρίσιμος για την πρόκριση απέναντι στον Πανιώνιο.Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας γίνεται στις 6μμ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Φοίνικα Σύρου.Η ομάδα της Σύρου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της περιφέρειας νησιών και πριν τον αγώνα θα πάρει το κύπελλο και τα μετάλλια.
Στον χθεσινό πρώτο αγώνα που έγινε στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο Άργους ο Παναθηναϊκός πάρα τη  απουσία της Ανθής Βασιλαντωνάκη ( θα παίξει αύριο με την  γυναικεία ομάδα στο καθοριστικό παιχνίδι του πρωταθλήματος για παραμονή του Παναθηναϊκού στην Α1 εθνική ) κέρδισε εύκολα 3-0 τον Πανιώνιο,δείχνοντας ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης αλλά και του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Τα σετ 25-17 25-11 25-14
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ( Βλαχονικολος )
Κεφάλα Ε. Μικρουδακη Γιαννακοπουλου Κασδοβασιλη Καββαδία Γεωργίου Κεφάλα Έφη, Σωτηριου Τσατσουρη Αποστολακη Λιαγκη
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ( Μιχαηλιδου )
Σπηλιακοπουλου Λουτατιδη Καλαφατακη Φασσαρου Δελατολα Μανδουρακακη Μαγγινα Β. Μαγγινα Αν. Λεζινω Βαγενά Καπατου. (ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος) www.argolidaportal.gr