Καμπόσος: κ. Αναγνώστου ο καλός ψεύτης πρέπει να έχει και καλή μνήμη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καμπόσος: κ. Αναγνώστου ο καλός ψεύτης πρέπει να έχει και καλή μνήμη

Φεβρουάριος 17, 2013 - 21:06

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στα όρια της γελοιοποίησης φτάνει ο Γ. Αναγνώστου με τη νέα ανακοίνωση …αποκήρυξης του blog της παράταξης του.
Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του κ. Αναγνώστου για την ανάρτηση που είχε κάνει στο blog της παράταξης του σχετικά με τη μελέτη των ρεμάτων που ολοκλήρωσε ο δήμος Άργους Μυκηνών και κατ΄επέκταση για το σχέδιο πόλης του Άργους.
Αντί να ζητήσει συγνώμη και να ανακαλέσει τα ψέματα της ανάρτησης προτίμησε να αποκηρύξει… ολόκληρο το blog του. Έτσι λέει τώρα με επίσημη ανακοίνωση ότι το blog δεν είναι δικό του και ότι πρόκειται για «… ανυπόγραφο σχόλιο σε τοπικό blog, όπως  αυτά που αναρτώνται κατά  δεκάδες καθημερινά σε όλα τα τοπικά blog…».
Μόνο που πρέπει να περνά τον κόσμο για ηλίθιο.
Ο κόσμος δεν ξεχνά ότι στο παρελθόν έχει ανακοινώσει ότι το συγκεκριμένο blog είναι της παράταξης του και το έχουν δημιουργήσει για να ακούγεται «η φωνή τους».
Διαβάστε τι έγραφε ο κ. Αναγνώστου το Φεβρουάριο του 2012 μέσα στο ίδιο το blog του άνευ σχολίου:

     «Διαδώστε το  argosdimotika.blogspot.com  στους φίλους σας μέσω των e-mail που έχετε στον υπολογιστή σας.
Βοηθήστε την διάδοση των πληροφοριών και των απόψεων για ότι μας αφορά όλους, στο δήμο Άργους – Μυκηνών.  Το blog  αυτό, είναι η φωνή μας που πρέπει να ακουστεί όσο πιο δυνατά και καθαρά μπορούμε.
γιώργος αναγνωστου»

(βλέπετε φωτό από το blog)

κ. Αναγνώστου ο καλός ψεύτης πρέπει να έχει και καλή μνήμη. Τα ψέματα σας αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα. Από τη μια γκάφα πέφτετε στην άλλη σε σημείο που ακόμα και ο κ. Γκαργκάσουλας να φαίνεται μπροστά σας… Θεός της πολιτικής.
Επίσης πέρα από την ξεκάθαρη προτροπή σας για… «τη φωνή μας» ο κόσμος βλέπει το σήμα της παράταξης μόνιμα σε περίοπτη θέση στο blog. (βλέπετε φωτό)
Ο κόσμος δεν ξεχνά ότι κάθε τρεις και λίγο ο κ. Αναγνώστου προτείνει το συγκεκριμένο blog από τη σελίδα του στο facebook. (βλέπετε φωτό).
Κατά τα άλλα, όψιμα, δεν είναι δικό του.
Αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Τα ψέματα Αναγνώστου καταρρέουν.
Περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποιό άλλο ψέμα θα εφεύρει ο κ. Αναγνώστου αλλά, δυστυχώς για αυτόν, ο πολιτικός χρόνος του έχει τελειώσει.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ -ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ