Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΠΥΓΜΗ» έκοψε την πίτα του

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΠΥΓΜΗ» έκοψε την πίτα του

Φεβρουάριος 18, 2013 - 19:11

Γιορτάζοντας 34 χρόνια πορείας στον χώρο των μαχητικών τεχνών ο Αθλητικός Σύλλογος «ΠΥΓΜΗ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 20 Ιανουαρίου 2013 με πολύ δυναμισμό στο Κεφαλάρι Άργους στο Εστιατόριο «ΠΑΝΤΑΖΗΣ».
Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου που παρευρέθηκαν στην γιορτή, έμειναν έκπληκτοι από το πολυποίκιλο και πρωτοφανές θέαμα που παρουσίασαν μικροί και μεγάλοι αθλητές του Συλλόγου.
Ακολούθησε η βράβευση του Αθλητή της Χρονιάς 2012 και κοπή της Βασιλόπιτας από την αντιπρόεδρο του Συλλόγου κα Χριστίνα Σχοινοχωριτη. Το φλουρί και ένα πλούσιο δώρο  κέρδισε η τυχερή της βραδιάς κα Μαρία Μυττα.
Σειρά είχε μια κλήρωση από πλούσια δώρα που δεν άφησε κανένα παραπονεμένο από τους παρευρισκομένους, για να ακολουθήσει παρά πολύ πλούσιο φαγητό όπως οι πιο πολλοί ομολόγησαν, συνοδευόμενο από τους ήχους των οργάνων και τραγουδιών από το μουσικό σχήμα «ΑΝΕΚΑΘΕΝ».
Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «ΠΥΓΜΗ» ευχαριστεί όλα τα εμπορικά καταστήματα της Πόλης για την προσφορά των δώρων, το εστιατόριο «ΠΑΝΤΑΖΗΣ» για το άψογο σέρβις και το καταπληκτικό φαγητό και τους «ΑΝΕΚΑΘΕΝ» που χωρίς αυτούς η βραδιά δεν θα ήταν τόσο όμορφη.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Από το pigmi.orange-champ. net