Λυκουρέντζος: Τα όσα έλαβαν χώρα στο Παναρκαδικό αποτελούν αντιποίηση αρχής (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Λυκουρέντζος: Τα όσα έλαβαν χώρα στο Παναρκαδικό αποτελούν αντιποίηση αρχής (video)

Φεβρουάριος 24, 2013 - 14:28

Ο νέος διοικητής θα επιλεγεί μετά από διαδικασίες και προκήρυξη εντός του Μαρτίου- Περιμένουμε τα πορίσματα για τον θάνατο του 34χρονου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης- δεν συγχωνεύονται νοσοκομεία αλλά αναδιαρθρώνονται
Με μία μονόλεπτη δήλωσή του ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος από το γραφείο του στην Τρίπολη, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, αναφέρθηκε στην αποπομπή της διοικήτριας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Ελένης Σιουρούνη λέγοντας πως υποχρεώθηκε να προβεί σε αυτήν την κίνηση γιατί τα όσα έλαβαν χώρα στο νοσοκομείο αποτελούν αντιποίηση αρχής.
Για την τοποθέτηση νέου διοικητή είπε πως αυτή θα γίνει, όπως και σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, βάση των όσων ορίζει ο νόμος, θα γίνει δηλαδή προκήρυξη και θα επιλεγεί από το αρμόδιο όργανο που θα συσταθεί την ερχόμενη εβδομάδα.
Δεν θέλησε ο κ. Λυκουρέντζος να κάνει κανένα σχόλιο για τις δηλώσεις της κας. Σιουρούνη ενώ και για το θέμα με την απανθράκωση του 34χρονου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ανέφερε πως περιμένουν τα πορίσματα.
Ο κ. Λυκουρέντζος στο πλαίσιο των ερωτήσεων που του τέθηκαν σημείωσε ότι έχει κουραστεί να διαψεύδει τα περί συγχωνεύσεων νοσοκομείων και τόνισε ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά γίνεται μία αναδιάρθρωση για την καλύτερη λειτουργία τους.
Ε.Τ.
 

D0lM-L0wrxE