Ράλλυ Ακρόπολις 2013: Γίνε εθελοντής διαβάζοντας τους όρους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ράλλυ Ακρόπολις 2013: Γίνε εθελοντής διαβάζοντας τους όρους

Φεβρουάριος 26, 2013 - 09:38

Από τις 31 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου, αγωνιζόμενοι, Κατασκευαστές, Ομάδες, εκπρόσωποι Τύπου και οι εκπρόσωποι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, οι εθελοντές και οι θεατές θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία: αυτήν του Ράλλυ Ακρόπολις!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα (acropolisrally.gr)  μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν ηλεκτρονική αίτηση για εθελοντές στους αγώνες, αφού διαβάσουν προσεκτικά τους όρους συμμετοχής τους οποίους καταγράφουμε και εμείς στην συνέχεια του κειμένου, μιας και πρόκειται για αρκετά ριψοκίνδυνο τόλμημα. Για τους λάτρεις του αγώνα επίσης παρέχουμε φωτογραφίες απο τους χάρτες με τις διαδρομές για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε ταξίδια. 

 

Όροι Συμμετοχής

  • Ο εθελοντής, προκειμένου να συμβάλει στην άρτια και επιτυχή διεξαγωγή του 59ου ΡΑΛΛY ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, επιθυμεί να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στην Οργάνωση, η οποία και τις αποδέχεται. Η Οργάνωση ευχαριστεί τον εθελοντή για την ανιδιοτελή προσφορά του.
  • Κατά συνέπεια των ανωτέρω, οι όροι συμμετοχής δεν υπόκεινται στις διατάξεις της Εργατικής και Ασφαλιστικής Νομοθεσίας, ο δε εθελοντής, εκτός των άλλων δεν υπόκειται σε ωράριο, δεν έχει υποχρέωση συνεχούς συμμετοχής στον εθελοντισμό και δικαιούται να αποχωρήσει οποτεδήποτε.
  • Ρητά δηλώνεται με την παρούσα ότι ο εθελοντής δεν δικαιούται οποιασδήποτε αποζημίωσης ή αμοιβής από την Οργάνωση για την ανιδιοτελή προσφορά των υπηρεσιών του, δηλώνει δε ο ίδιος ότι ουδεμία αξίωση διατηρεί για οποιαδήποτε αμοιβή, αποζημίωση ή άλλη παροχή ή αντάλλαγμα έναντι της Οργάνωσης που να προέρχεται από την παρούσα ή εξ' αφορμής αυτής.
  • Σημειώνεται ότι ο εθελοντής δεν δικαιούται ούτε διατηρεί οποιαδήποτε αξίωση ασφαλιστικής ή άλλης κάλυψης από τη Οργάνωση.
  • Ο εθελοντής υποχρεούται και εγγυάται ότι θα τηρεί και θα διασφαλίζει το απόρρητο των πληροφοριών ή γεγονότων των οποίων λαμβάνει γνώση κατά τη διάρκεια της παροχής των υπηρεσιών του και δε θα τα καθιστά καθοιονδήποτε τρόπο γνωστά σε τρίτα πρόσωπα.
  • Ο ειδικότερος τρόπος προσφοράς των εθελοντικών υπηρεσιών δύναται να ρυθμίζεται κατά περίπτωση με ειδικότερη συμφωνία Οργάνωσης και εθελοντή.
  • Για την επίτευξη του σκοπού της εθελοντικής προσφοράς και τα εύρυθμης λειτουργίας της Οργάνωσης, ο εθελοντής επιβάλλεται να συμμορφώνεται με τις εγκύκλιες οδηγίες και τις πάσης φύσεως ανακοινώσεις της Οργάνωσης όπως αυτές ισχύουν και για το προσωπικό της (π.χ. σε ζητήματα κανόνων δεοντολογίας, τηρήσεως μέτρων ασφαλείας, υποχρεώσεων γνωστοποιήσεως φθοράς, απώλειας, κλοπής, βλάβης των μηχανημάτων και εγκαταστάσεων της Οργάνωσης κ.ά.).

 

  • Η Οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να καταγγείλει κατά πάντα χρόνο την παρούσα, σε περίπτωση μη τήρησης των ανωτέρω. Επιπροσθέτως η Οργάνωση δικαιούται να ζητήσει και την αποκατάσταση τυχόν ζημίας της, αλλά μόνο εφόσον ο εθελοντής βαρύνεται με δόλο ή βαρεία αμέλεια.
  • Οποιαδήποτε τροποποίηση των όρων της παρούσας ή παράταση της διάρκειας ισχύος της, θα αποδεικνύεται μόνο εγγράφως αποκλεισμένου κάθε άλλου αποδεικτικού μέσου.
  • Ο εθελοντής και η Οργάνωση δηλώνουν ρητώς ότι η μεταξύ τους σχέση είναι εξωνομική, δεν παράγονται δηλαδή από αυτήν νομικά δικαιώματα και νομικές υποχρεώσεις.
  • Ο εθελοντής δηλώνει ότι η Οργάνωση, τα μέλη της και οι υπάλληλοί της ουδεμία αστική ή ποινική ευθύνη έχουν έναντι των εθελοντών εκ της παροχής των εθελοντικών υπηρεσιών τους, εξ οιασδήποτε αιτίας και αν προέρχεται αυτή (π.χ. σωματικής βλάβης εξ ατυχήματος, θάνατο κλπ.).

Δηλώνω υπεύθυνα ότι ανέγνωσα και συμφωνώ με τα ανωτέρω.