Στο κόμμα "Ανεξάρτητοι Έλληνες" ο Γ. Μανώλης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στο κόμμα "Ανεξάρτητοι Έλληνες" ο Γ. Μανώλης

Φεβρουάριος 24, 2012 - 12:53

Την ιδρυτική διακήρυξη του μόλις γεννηθέντος κόμματος του ανεξάρτητου βουλευτή Πάνου Καμένου, συνυπογράφει μεταξύ άλλων και το τέως κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Μανώλης όπως και ο Χρήστος Ζώης. Το κόμμα πο ονομάστηκε "Ανεξάρτητοι Έλληνες" δημιουργήθηκε στις 7:30 το πρωί μέσω ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης και φιλοδοξεί να υπογράψουν την διακήρυξή του πάλι μέσω διαδικτύου άνθρωποι από όλη τη χώρα. Στο κείμενο του ο κ. Καμένος αναφέρει:
«Καλημέρα, Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Πρώτοι εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε σημείο αναφοράς του κινήματος στην πόλη σας, στην επαρχία σας ,στο νησί σας, στο χωριό σας ,τυπώνοντας από το διαδίκτυο την αφίσα και την ιδρυτική διακήρυξη που θα στείλετε στην διεύθυνση της έδρας στην Καλλιθέα για να καταθέσουμε στον Άρειο Πάγο. Συνεχίζει ο Πάνος Καμμένος και τονίζει πως Δεν έχουμε ανάγκη από χρηματοδότες, από διαφημιστές από επαγγελματίες της πολιτικής .

Κάνουμε κέντρο το σπίτι ,το γραφείο,το αυτοκίνητο ,το καίκι , τον χώρο δουλειάς μας , το καφενείο. Και θα τους νικήσουμε. Ευχαριστούμε τους ανώνυμους και επώνυμους Μπλόκερς.

 

Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ».