Τρίτος στην Ελλάδα ο Γ.Σ.Α.-Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τρίτος στην Ελλάδα ο Γ.Σ.Α.-Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός (φωτογραφίες)

Μάρτιος 03, 2013 - 15:53

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Μια ακόμα διάκριση έχουμε για το γυναικείο βόλεϊ του ΓΣΑ αφού η ομάδα του Άργους κατέκτησε την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων, κατακτώντας ένα ακόμα μετάλλιο σε μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και 10 χρόνια στο Άργος με πρωτεργάτες τους Γιώργο Μπούκουρα, Μάκη Ρασιά, Κώστα Παναγιωτόπουλο,Τάκη Τριπολιτσιώτη, τον Κατσαρό και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και του προπονητικου teem.

Μια δουλειά στις υποδομές που έχει δώσει ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο στις νεανίδες και δυο τέταρτες πανελλήνιες θέσεις σε κορασίδες και νεανίδες.

Το final-for του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων στο βόλεϊ διεξηχθη στο Άργος με μεγάλη επιτυχία τόσο οργανωτική όσο και αγωνιστική, μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλους τους αγώνες το γήπεδο ήταν κατάμεστο από φιλάθλους.Την  διοργάνωση είχε η ΕΟΠΕ, η ΕΣΠΕΠ, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Άργους Μυκηνών.

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Παναθηναϊκός,δεύτερος και αργυρό μετάλλιο ο Αίας Ευόσμου, τρίτος και χάλκινο μετάλλιο ο Γ.Σ. Άργους και στην τέταρτη θέση ο Φιλαθλητικος-Λαρισαϊκός.

ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΠΑΟ 2-3

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο σετ 25-19,όμως ο Φιλαθλητικος πήρε τα επόμενα δυο 27-25 και 28-26.Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 σετ με 25-17 και πήρε την νίκη πρόκριση στο ταιμ-μπρεικ με 15-10.

ΓΣΑ-ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 0-3

Κακή εμφάνιση από τα κορίτσια του ΓΣΑ που έχασαν εύκολα στον ημιτελικό 3-0 από τον Αίαντα Εύοσμου.

Τα σετ 25-20, 25-15, 25-10.

ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στον μικρό τελικό ο ΓΣΑ αν και ξεκίνησε άσχημα και έχασε το πρώτο σετ από τον Φιλαθλητικό-Λαρισαϊκό 25-18,στην συνέχεια όμως βρήκε ρυθμό έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια, έκανε την μεγάλη ανατροπή και κέρδισε 3-1 σετ 25-20, 25-18 ,25-19 κατακτώντας έτσι την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στον μεγάλο τελικό ο Παναθηναϊκός κέρδισε πολύ πιο εύκολα 3-0 από ότι θα περίμενε κανείς  τον Αίαντα Ευόσμου και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Τα σετ 25-19, 25-15, 25-18.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ( Βλαχονικολος Βασίλης )

Κεφάλα Μικρουδακη Γιαννακοπουλου Κασδοβασιλη Καββαδια Γλύκα Γεωργίου Κεφάλα Ευθ. Σωτηριου Τσατσουρη Αποστολακη Λιαγκη Βασιλαντωνακη.

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ( Γαβαλά Μαρία )

Τοσουνιδου Μυριδου Ανεσιαδου Γρηγορίου Ξενιτιαδου Χρηστιδου Γλυκιδου Ιακωβιδου Χριστοφοριδου Χατζηευστρατιαδου Τσαπαριδου Σαχανιδου

Γ.Σ.ΑΡΓΟΥΣ ( Γιώργος Μπούκουρας )

Κουγιά Δήμητρα, Τσαλικιάν Κατερίνα, Ιωάννου Κωνσταντίνα, Πετσέλη Κατερίνα, Μπιρλαντεάνου Τάνια, Τσίμπου Εύη, Μπούκουρα Μαρία, Πασσιά Κωνσταντίνα, Μπαβελή Κωνσταντίνα, Καραμούτζου Κωνσταντίνα ,Νικολίτσα Μαρία, Δέδε Νάσια.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ ( Παπαδημητρίου Βασίλης )

Αργυροπουλου, Βαλαωρα ,Αθανασιαδου, Κοτσιρα, Μπαλδουκα, Βενετη ,Κουτρουμπλη, Καραβελουκη ,Κορωνα ,Παραφεστα, Μπελλου, Τζαβαρα.

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Το Σάββατο στους ημιτελικούς αγώνες παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Πουλάς.

Την Κυριακή στους τελικούς παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομμάτης και τις δυο ημέρες των αγώνων παρευρέθηκαν πάρα πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Άργους.
Οι αγώνες μεταδόθηκαν live στο διαδίκτυο από το argolidaportal.gr το arcadiaportal.gr το volley news και το site της ΕΟΠΕ.(ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος -Φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr