Καμμένος από την Τρίπολη: Σύντομα οι αντιμνημονιακές δυνάμεις θα κυβερνήσουν την χώρα (photos&video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καμμένος από την Τρίπολη: Σύντομα οι αντιμνημονιακές δυνάμεις θα κυβερνήσουν την χώρα (photos&video)

Μάρτιος 04, 2013 - 09:25

Προσυνέδριο Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο με θέμα "Οικονομία- Ανεργία"

Την σιγουριά του ότι σύντομα οι αντιμνημονιακές δυνάμεις θα πάρουν την εξουσία και θα τιμωρήσουν τους δοσίλογους και προδότες πολιτικούς που "πούλησαν" τη χώρα σε Τρόικα, ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Ευρωπαϊκή Ένωση, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήλων Πάνος Καμμένος στη διάρκεια της ομιλίας του στο προσυνέδριο του κόμματος στην Τρίπολη με θέμα "Οικονομία - Ανεργία".

Ο κ. Καμμένος που χειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους φίλους του κόμματος σε αρκετά σημεία του λόγου του διευκρίνισε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είναι κίνημα διαμαρτυρίας αλλά ένα κίνημα που έχει κυβερνητική πρόταση και από την πρώτη στιγμή έχει παρουσιάσει κυβερνητικό πρόγραμμα αρχικά δύο μηνών για να βγει η χώρα από την κρίση. Πρόγραμμα χωρίς μνημόνια και δανειακές συμβάσεις που θα καταγγελθούν από την πρώτη στιγμή αλλά παράλληλα θα τιμωρηθούν και όσοι μας έβαλαν σε αυτά, εξαθλιώνοντας τον ελληνικό λαό και δίνοντας τα πάντα στους δανειστές και τους τραπεζίτες.

Ο κ, Καμμένος αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα τόσο της περιοχής της Πελοποννήσου όσο και της χώρας γενικότερα και τόνισε πως ήξεραν οι εταίροι μας ότι υπάρχει ορυκτός πλούτος και κυρίως φυσικό αέριο και πετρέλαιο και για το λόγο αυτό μας στοχοποίησαν.

Στο συνέδριο μίλησε και ο υπεύθυνος οικονομικών του κόμματος και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νότης Μαριάς αναλύοντας διάφορους οικονομικούς δείκτες και εξηγώντας τη δική τους οικονομική πολιτική για έξοδο από την κρίση και για ανάπτυξη στη χώρα, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως στο σχέδιο που έχει υπογραφεί προβλέπεται και νέα μείωση μισθών και συντάξεων.

Ιδιαίτερα χειροκροτήθηκε η ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Αρκαδίας του κόμματος Βενετσάνου Πονηράκου - μάλιστα τον συνεχάρη και ο κ. Καμμένος για το λόγο του, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε ότι έχουν διασπείρει οι πολιτικοί έναν φόβο στους πολίτες παίζοντας ένα αναίσχυνο επικοινωνιακό παιχνίδι και ανέφερε ότι το σύνθημα που είχε ειπωθεί και στο Πολυτεχνείο και το οποίο κρύβουν οι "γλυκανάλατοι της Αριστεράς" και είναι ιδιαίτερα επίκαιρο είναι το "Λαέ πολέμα σου πίνουν το αίμα" και έκανε λόγο για ανάγκη ξυπνήματος του λαού για να αντισταθούν στα μνημόνια και να φύγουν οι πολιτικοί που τα έφεραν αλλά και να τιμωρηθούν για την προδοσία της χώρας.

Χαιρετισμό στο συνέδριο απηύθυνε ο δήμαρχος της Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, ενώ να αναφέρουμε πως ο κ. Καμμένος δε θέλησε να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ ενώ κατά την είσοδό του στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο είχε μία πολύ σύντομη ομιλία με τον πρόεδρο των Τριτέκνων Μεγαλόπολης Νίκο Αποστολόπουλο.

ε.τ.

-JuttN2wKhM

SnS-bBYkE7M