Οι προτάσεις του Κόμη Δράκουλα για το Σαββατιάτικο δελτίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι προτάσεις του Κόμη Δράκουλα για το Σαββατιάτικο δελτίο

Φεβρουάριος 25, 2012 - 09:01

Καλημέρα,
Δεν κλείσαμε καλά την προηγούμενη Κυριακή μόλις 1/3 στις τρεις προβλέψεις μας. Δύσκολο και το σημερινό κουπόνι, πολλά αμφίρροπα ματς και χωρίς ελληνικό χρώμα καθώς αναβλήθηκε η 23η Αγωνιστική λόγω αντιδράσεων για το νέο νόμο και των οικονομικών διαφορών των ομάδων με τον ΟΠΑΠ. Τρεις και πάλι οι προτάσεις μου για σήμερα.
246: 1 (1,45)
Νιουκαστλ – Γουλβς: Μετά την σφαλιάρα από την Τοτεναμ την προηγουμένη εβδομάδα (ήττα με 5-0) θα προσπαθήσει να ξεσπάσει απέναντι σε έναν αποδυναμωμένο αντίπαλο. Με υπηρεσιακό τεχνικό η Γουλβς στο συγκεκριμένο ματς. Άσσος για τους «Ανθρακωρύχους» που θέλουν την νίκη για να βρίσκονται κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο Τσαμπιονς Λιγκ. Εκτός οι Σ.Τειλορ,Μαρβο,Σαμι Αμεομπι και Μπεστ για τους «Ανθρακωρύχους» ενώ για τους «Λύκους» Ζουμπαρ και Καιτλι.
342: 2 (1,30)
Ακαδεμικα – Μπενφικα: Έγινε και αυτό! Μετά από 18 αγώνες αήττητη έκανε ήττα η Μπενφικα με την Γκιμαραες (1-0) και το πρωτάθλημα πήρε πάλι φωτιά. Από την άλλη πλευρά η Ακαδεμικα από το κακό στο χειρότερο αγνοεί την λέξη νίκη εδώ και εφτά αγώνες. Διπλό λοιπόν για το απόλυτο φαβορί φέτος να πάρει το πρωτάθλημα την Μπενφικα που πάει με όλα τα όπλα της. Εκτός για την Ακαδεμικα οι Εντερ,Αμπντουλαγιε Μπα και Σο.
323 1 (1,60)
Βερντερ Βρεμης – Νυρεμβέργη : Από νίκη προέρχεται η Βερντερ εκτός έδρας με το Αμβούργο. Ενώ η Νυρεμβέργη κέρδισε την Κολωνία εντός. Καλύτερη ομάδα η Βερντερ φαίνεται να βρίσκει σιγά σιγά τον εαυτό της και να ανεβαίνει όσο συνεχίζετε το πρωτάθλημα ενώ η Νυρεμβέργη δεν πείθει στα εκτός, όπως δεν πείθει ότι μπορεί να κάνει την ζημιά στην Βερντερ. Άσσος στο φαβορί την Βερντερ. Εκτός οι Πρεντλ,Ναλντο και Χαντ ενώ για την Νυρεμβέργη Κλοζε,Νιλσον και ο Φραντς είναι εκτός.
Σύνολο Συντελεστών: 4,35
Καλή επιτυχία.