Συλλήψεις για ναρκωτικά και πλαστογραφίες στο Αστυνομικό Δελτίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συλλήψεις για ναρκωτικά και πλαστογραφίες στο Αστυνομικό Δελτίο

Μάρτιος 08, 2013 - 10:06

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, χθες (7-3-2013) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας,
ένας (1) 24χρονος ημεδαπός και ένας (1) 23χρονος αλλοδαπός υπήκοος Σερβίας, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένας φορητός πομποδέκτης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
 
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομο για πλαστογραφία και πλαστογραφία πιστοποιητικών
Συνελήφθη, προχθές (6-3-2013) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 28χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατά την υποβολή δικαιολογητικών στο αρμόδιο γραφείο για την έκδοση Διαβατηρίου, προσκόμισε πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας Ελληνικών Αρχών, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ένας (1) 45χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, τον μετέφερε με όχημα από την Αττική στην Λακωνία, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμα έναν (1) 46χρονο αλλοδαπό ομοεθνή του, από τον οποίο προμηθεύτηκε το πλαστό έγγραφο.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (7-3-2013) το μεσημέρι, στο Αριοχώρι Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας (1) 60χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαεπτά (17) δισκία που εμπίπτουν στην Νομοθεσία για τα ναρκωτικά. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη λίγο αργότερα, στο Αριοχώρι Μεσσηνίας, ακόμη ένας (1) 31χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, ο οποίος επίσης κατείχε δεκαοκτώ (18) δισκία που εμπίπτουν στην Νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (7-3-2013) το απόγευμα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας (1) 49χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.