Οι προτάσεις του Κόμη Δράκουλα για το Κυριακάτικο δελτίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι προτάσεις του Κόμη Δράκουλα για το Κυριακάτικο δελτίο

Φεβρουάριος 26, 2012 - 09:20

Καλημέρα,

Πολύ άσχημα πήγε το Σαββατιάτικο κουπόνι για εμάς, ειδικά η Μπενφικα για δεύτερο σερί ματς γκελάρει και μπαίνει σε περιπέτειες. Η Νιουκαστλ ενώ κέρδιζε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ η Βερντερ για άλλη μια φορά μας απογοήτευσε με την ήττα της. Πάμε στα σημερινά τρία και πάλι τα σημεία μου.

364: Over (1,55)

Αρσεναλ – Τοτεναμ: Μεγάλο ντέρμπι στην Αγγλία, με δυο πολύ μεγάλες ομάδες να θέλουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια. Η Αρσεναλ δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο καθώς είναι εκτός στόχων από Φλεβάρη μήνα (μονό η 4η θέση της έχει μείνει) ενώ η Τοτεναμ δεν τα παει και άσχημα καθώς έχει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της για την 3η θέση (10 βαθμούς από Τσελσι και Αρσεναλ) και 5 βαθμούς από την 2η θέση. Και οι δυο ομάδες έχουν μεγάλους σκόρερ στις ενδεκάδες τους για αυτό πάω στο Over. Αν θα επέλεγα σημείο σε δεύτερη επιλογή για το συγκεκριμένο ματς είναι το διπλό. Απουσίες για Αρσεναλ: Μερτεσακερ,Σαντος,Γουιλσιρ,Ντιαμπι. Ενώ για την Τοτεναμ: Γκαλας,Χαντλστοουν.

407: G/G (1,50)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελονα: Δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο ματς για τους Καταλανους, μετά την εμφατική νίκη με την Βαλένθια (5-1) θα προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από την Μαδρίτη. Άλλη ομάδα η Ατλέτικο μετά την έλευση του Ντιεγκο Σιμεονε αήττητη για 7 σερί ματς και με το ένα πόδι στην επόμενη φάση στην Ευρώπη. Θα πάω στο G/G καθώς βλέπω να σκοράρουν και οι δυο στο συγκεκριμένο ματς. Χωρίς Ντιεγκο,Αντονιο Λοπεθ, Αρντα και Τιαγκο ενώ για την «Μπαρτσα» εκτός μόνο ο Βιγια.

393: 1 (1,80)

Γαλατασαραι – Μπεσικτας: Μεγάλο ντέρμπι στην Τουρκία, με δυο πολύ αξιόλογες ομάδες να αναμετρώνται σε ένα καυτό ματς για το Τούρκικο πρωτάθλημα. Διαλέγω τον άσσο γιατί η Γαλατα έχει πολλές επιστροφές σημαντικών παιχτών ενώ η Μπεσικτας έχει πολλές απώλειες, επίσης ένα λόγος που πάω στον άσσο είναι ότι η Γαλατα είναι πιο ξεκούραστη από τον αντίπαλο της καθώς δεν είχε Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ενώ η Μπεσικτας έπαιζε με την Μπραγκα την οποία και απέκλισε. Καμιά απουσία για την Γαλατα ενώ για την Μπεσικτας Φερναντες,Καιχαν,Αουρελιο,Χιλμπερτ και Κοιμπασι θα είναι απών από το μεγάλο ντέρμπι.

Καλή επιτυχία.