Eπισκέψεις μαθητών στο Δημαρχείο Άργους-Μυκηνών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Eπισκέψεις μαθητών στο Δημαρχείο Άργους-Μυκηνών

Μάρτιος 13, 2013 - 10:46

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Κατά το μήνα  Φεβρουάριο και στις αρχές Μαρτίου τα σχολεία  2ο Γυμνάσιο Άργους, Γυμνάσιο Κουτσοποδίου, 1ο Δημοτικό και Δημοτικό Σκαφιδακίου, επισκέφτηκαν στα πλαίσια εκπαιδευτικής τους εκδρομής το παλαιό Δημαρχείο του  Δήμου Άργους – Μυκηνών αλλά και τη νέα αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, επί της οδού Καποδιστρίου.

      Οι Αντιδήμαρχοι  κ.κ. Βασίλης Τάγκαλης και Αντώνης Κουκουβές υποδέχθηκαν   τα  παιδιά και τους  συνοδούς   δασκάλους και καθηγητές  αντίστοιχα. Τους ενημέρωσαν πώς λειτουργεί ο Δήμος και  ποιες είναι οι Υπηρεσίες που τον απαρτίζουν.  Κλήθηκαν ν΄ απαντήσουν σε  πολλές ερωτήσεις και κυρίως για  τους χώρους παιχνιδιού,  την  ανάπλαση   των παιδικών χαρών και  των γηπέδων. 

      Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη  νέα αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σκαφιδακίου  κάθισαν στα έδρανα, (βλ.φωτό) συνεδρίασαν  και αποφάσισαν κατά πλειοψηφία  για  τις ανάγκες του Σχολείου τους και της Τοπικής Κοινότητάς τους. 

       Η ευαισθητοποίηση  του Δήμου Άργους – Μυκηνών είναι δεδομένη σε ό,τι αφορά την Παιδεία των μαθητών   και  ιδιαίτερα  η ενημέρωσή τους για τα κοινά, αφού θα είναι οι αυριανοί ακαδημαϊκοί πολίτες  που θα διαχειριστούν την τύχη αυτού  του τόπου.