Βράβευση αριστούχων μαθητών στο Κουτσοπόδι

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βράβευση αριστούχων μαθητών στο Κουτσοπόδι

Μάρτιος 13, 2013 - 15:51

Την Δευτέρα 11/3/2013 στο χώρο του Γυμνασίου Κουτσοποδίου έγινε η καθιερωμένη (από τον Καποδιστριακό Δήμο) βράβευση των αριστούχων μαθητών, σπουδαστών και φοιτητών που έλκουν την καταγωγή τους από το Κουτσοπόδι. Βραβεύτηκαν με Αριστεία Προόδου 138 παιδιά με εξαιρετικές επιδόσεις, περιλαμβάνοντας εφέτος και αριστούχους από τη Λυρκεία. Το Κουτσοπόδι αποδεικνύει και εφέτος την ιδιαίτερη δυναμική του σε εξαιρετικές σχολικές και ακαδημαϊκές επιδόσεις.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κος Δημήτρης Καμπόσος, ο βουλευτής Αργολίδας κ. Ιωάννης Ανδριανός, αντιδήμαρχοι,  ο πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας & Αθλητισμού,  μέλος του ΔΣ ΚΕΔΑΜ, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Διευθυντές Σχολείων, δάσκαλοι, τέως γυμνασιάρχες.
Οι διοργανωτές νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους βοήθησαν και ξεχωριστά τις εργαζόμενες στο ΚΕΠ, στην ΚΕΔΑΜ και το ΚΔΑΠ καθώς και να ζητήσουν συγγνώμη για πιθανές παραλήψεις  αριστούχων, των οποίων δεν στάθηκε δυνατό να διασταυρωθεί η καταγωγή, καθώς αποδείχθηκε δύσκολο για τα σχολεία και τις σχολές (που παρείχαν τα στοιχεία) να εξακριβώσουν από τα στοιχειά των εγγραφών τους, την καταγωγή των μαθητών και σπουδαστών.
Δελτίο Τύπου