Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 17 Μαρτίου στο Άργος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 17 Μαρτίου στο Άργος

Μάρτιος 16, 2013 - 16:42

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος (αρχείο)

Ζητάμε την κατανόησή σας και τη συνεργασία σας σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τις απαγορεύσεις στάθμευσης στις οδούς που θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 17 Μαρτίου με ώρα έναρξης 4 το απόγευμα.
Φέτος, λόγω της ανέλπιστα μεγάλης συμμετοχής, 3.000 και πλέον καρναβαλιστές, 55 καρναβαλικές ομάδες και 22 άρματα, χρειαζόμαστε περισσότερους χώρους για την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης.
Συγκεκριμένα παρακαλούμε να μη σταθμεύετε επί των οδών Θεάτρου (από τον πλάτανο και την οδό Δαναού), Δαναού (όλο το μήκος), Βασιλέως Κωνσταντίνου, επάνω στη λαϊκή αγορά, καθώς και σε όλες τις οδούς περιμετρικά της λαϊκής αγοράς (Μπελίνου, Πλατεία Δημοκρατίας και συνέχεια της οδού Ζωγράφου – μπροστά από τους Στρατώνες Καποδίστρια) την ΚΥΡΙΑΚΗ 17-3-2013 από τις 11:00 έως τις 20:00 για τις ανάγκες των αποκριάτικων εκδηλώσεων.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι μια ευχάριστη ταλαιπωρία για εσάς και με την κατανόησή σας θα συμβάλλετε κι εσείς στην πραγματοποίηση αυτού του μεγάλου γεγονότος.
Καλή μας διασκέδαση!!!