Στο Ναύπλιο βρίσκεται η εθνική ομάδα μπάσκετ παίδων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στο Ναύπλιο βρίσκεται η εθνική ομάδα μπάσκετ παίδων

Μάρτιος 24, 2013 - 12:48

φωτογραφία Κώστας Τασσόπουλος-www.argolidaportal.gr

Στο Ναύπλιο βρίσκεται η εθνική ομάδα παίδων του μπάσκετ και κάνει προετοιμασία εν όψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.Η εθνική μας ομάδα είναι φιλοξενούμενη του Δήμου Ναυπλίου.Είναι μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο,πολύ ψηλή και έχει στόχο την  κατάκτηση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος,τα παιδιά της εθνικής είναι γεννημένα το 1997.
Προπονητής της ομάδας είναι ο Μάνος Μανουσέλης,ενώ μαζί του είναι και ο Θανάσης Παπαδημητρίου από το teem των ομοσπονδιακών προπονητών.
Στην προετοιμασία της εθνικής συμμετέχουν και δύο δικά μας παιδία ο Παντελής Σκορδάς από το Άργος,πρώην παίκτης τού Αριστέα που τώρα παίζει στον Ίκαρο Καλλιθέας και ο Αναστάσης Παλαδινός από το Ναύπλιο που παίζει στο Ναύπλιο 2010.
Η εθνική θα δώσει και δυο φιλικούς αγώνες με την  εφηβική ομάδα του Ναύπλιο 2010,σήμερα Κυριακή στις 6,30μμ και την Δευτέρα στις 9,30 το πρωί.
Ο κ.Παπαδημητρίου ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ναυπλίου κ.Κωστούρο για την φιλοξενία και δήλωσε ότι στόχος της ομοσπονδίας είναι το Ναύπλιο να γίνει κέντρο του μπάσκετ,στα εγκαίνια του κλειστού της Αγίας Τριάδας θα έλθει η εθνική εφήβων,ενώ θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος.(ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος) www.argolidaportal.gr