Τατούλης: Όποιος έχει στοιχεία για "πάρτι" και "αρπαχτές" στον Εισαγγελέα (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τατούλης: Όποιος έχει στοιχεία για "πάρτι" και "αρπαχτές" στον Εισαγγελέα (video)

Απρίλιος 02, 2013 - 10:09

Έντονη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο με αφορμή την επερώτηση Πατσαρίνου για τον τουρισμό
Του σχεδιασμού και της στρατηγικής τους στον τομέα του τουρισμού υπεραμύνθηκε τόσο η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου που απάντησε στην επερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου Νίκου Πατσαρίνου με θέμα «πάρτι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον τουρισμό» όσο και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Ο κ. Τατούλης μάλιστα στην τοποθέτησή του κάλεσε τον κ. Πατσαρίνο και όποιον άλλο έχει στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι γίνεται «αρπαχτή» όπως είπε κάποια στιγμή ο κ. Πατσαρίνος στην επερώτησή του να πάνε στον Εισαγγελέα.
Η επερώτηση του κ. Πατσαρίνου αφορούσε στην πολιτική της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον τομέα του τουρισμού ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ο περιφερειακός σύμβουλος της Αγωνιστικής Συνεργασίας ότι γίνεται σπατάλη των πόρων και δεν υπάρχει οργανωμένη δουλειά καθώς και σχεδιασμός ώστε να έχει αποτελέσματα η πολιτική που ακολουθείται σε μία μάλιστα δύσκολη οικονομικά περίοδο για τη χώρα.
Η κα. Νικολάκου μίλησε για «αβανταδόρικη» επερώτηση και τόνισε ότι ένας τομέας στον οποίο έχουν γίνει στοχευμένες δράσεις και υπάρχει μελέτη και σχέδιο είναι ακριβώς ο τομέας του τουρισμού και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα φάνηκαν με τις πτήσεις της AEGEAN από το Μόναχο στην Καλαμάτα.
Εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με το «κρασί Αργεντινής» και σημείωσε ότι δεν μπορούν να στέκονται σε δημοσιεύματα αρνητικά γιατί υπάρχουν και τα θετικά δημοσιεύματα.
Αναφέρθηκε ακόμα στις δράσεις που έχουν γίνει όπως το brand name, το πόρταλ της Πελοποννήσου και άλλα.
Από τη δική του πλευρά ο κ. Τατούλης επανέλαβε τα περί «γκαιμπελισμού» ενώ ζήτησε από όποιον μπορεί να έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι γίνεται «πάρτι» να τα καταθέσει στον Εισαγγελέα, γιατί όλα τα άλλα είναι για δημιουργία εντυπώσεων και αποτελούν διαφορετική πολιτική αντιμετώπιση των πραγμάτων.
ε.τ.

em2oN4F8qbs