Αλλαγή Πορείας: Η δημοσκόπηση της alco δίνει νέα θητεία στον Καμπόσο και επιβραβεύει την προσπάθειά του

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αλλαγή Πορείας: Η δημοσκόπηση της alco δίνει νέα θητεία στον Καμπόσο και επιβραβεύει την προσπάθειά του

Απρίλιος 08, 2013 - 11:40

φωτογραφία EUROKINISSI Βασίλης Παπαδόπουλος (αρχείο)

Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη του. Συνεχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια. Ενώνουμε όλες τις δυνάμεις του τόπου μας.
Μεγάλης έκτασης νίκη σε όλα τα επίπεδα δίνουν οι πολίτες του δήμου Άργους Μυκηνών στον Δημήτρη Καμπόσο μέσω δημοσκόπησης της εταιρείας ALCO  η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό ειδησεογραφικού site.

Τεράστια η αποδοχή του κόσμου, σε όλα τα επίπεδα,  προς το πρόσωπο του δημάρχου μας Δημήτρη Καμπόσου και οφείλουμε ως δημοτική παράταξη να ευχαριστήσουμε κάθε δημότη και δημότισσα ξεχωριστά από καρδιάς.
Δεν έχει ξαναγίνει σε τέτοια περίοδο, με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κράτος, δήμοι, κοινωνία, ο κόσμος να υπερασπίζεται την επιλογή του Δημάρχου του και να του δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση.
Σε μια δημοσκόπηση όπου οι εντολείς της επέλεξαν να μετρήσουν τον Δημήτρη Καμπόσο με τους πιο δυνατούς αντιπάλους που θα μπορούσαν να επιλεγούν. Βουλευτής και υπουργός, πολιτευτής και περιφερειακός σύμβουλος, πρώην Δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου.
Μια επιλογή που ανεξάρτητα εάν μας βρίσκει σύμφωνους δηλώσαμε και πριν τη δημοσίευση της δημοσκόπησης ότι εμείς θα την αποδεχτούμε εφόσον κινείται μέσα στα πλαίσια που ορίζουν η νομοθεσία, η επιστήμη και οι κώδικες δεοντολογίας.
Η επιλογή των ονομάτων της δημοσκόπησης, αν ήταν δική μας επιλογή, δεν θα περιείχε ενδεχομένως την ίδια σύνθεση, όχι για να διευκολύνουμε τον κόσμο και το ποσοστό του Δημήτρη Καμπόσου να είναι δυσθεώρητα ψηλά, αλλά για να είναι πιο κοντά σε αυτούς που έχουν πιθανότητες να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι.
Παρόλα αυτά, με αυτούς τους προβεβλημένους πολιτικούς, της κεντρικής πολιτικής σκηνής, απέναντι, ο Δημήτρης Καμπόσος υπήρξε, για άλλη μια φορά, σαρωτικός.
Πραγματικά ο κόσμος , προερχόμενος από όλες τις πλευρές του πολιτικού φάσματος, στις ερωτήσεις κινήθηκε συγκινητικά και στήριξε όσο ποτέ άλλοτε το Δήμαρχο μας και την δημοτική παράταξη «Αλλαγή Πορείας»
Μας έδωσε τη δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ενέργεια την προσπάθεια για την πρόοδο του δήμου μας σε όλα τα επίπεδα εξελίσσοντας αυτήν την παράταξη σε πραγματικά πολύ μεγάλη απαρτιζόμενη από ανθρώπους όλων των κομματικών πεποιθήσεων.
Σε αυτήν τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία και εποχή, με τη χρηματοδότηση του δήμου από το κράτος σε χαμηλό επίπεδο, με τα γνωστά προβλήματα του Καλλικράτη και τη δημιουργία ενός νέου, εξ αρχής, οργανισμού τοπικής αυτοδιοίκησης, του δήμου Άργους Μυκηνών, με τα δάνεια και τα προβλήματα που μας κληροδότησαν οι προηγούμενοι , αντέχουμε και έχουμε ήδη βάλει τις σωστές βάσεις.
Ο κόσμος αποδεικνύει ότι έχει μνήμη και κρίση. Αντιλαμβάνεται τα μηνύματα και τις ανάγκες των καιρών. Αντιλαμβάνεται ποιος πρέπει να τον εκπροσωπήσει στα δημοτικά θέματα. Ο κόσμος δεν κάνει λάθος και με τη σημερινή μέτρηση ένα φορτίο μεγαλύτερης ευθύνης γεμίζει τον Δημήτρη Καμπόσο και το συνδυασμό μας «Αλλαγή Πορείας».
Να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας.
Καλούμε κοντά μας κάθε ενεργό πολίτη στην δημιουργία ενός νέου δήμου. Ανεξάρτητα από πολιτική τοποθέτηση. Τα προβλήματα είναι τεράστια και δεν χωρούν άγονες πολιτικές αντιπαραθέσεις. Χωρούν όμως όλους τους ανθρώπους που έχουν την όρεξη και το μεράκι να δουλέψουν για την ανάπτυξη του τόπου μας σε όλα τα επίπεδα.
Ενώνουμε τις δυνάμεις του τόπου μας.      Προχωράμε μπροστά.
 
Η Δημοσκόπηση δεν θέλει και πολλά λόγια αφού οι πολίτες έχουν μιλήσει και έχουν δείξει την κατεύθυνση. Ο Καμπόσος πρέπει να ξαναεκλεγεί Δήμαρχος Άργους Μυκηνών αφού έως τώρα τους έχει εκπροσωπήσει επάξια και θέλουν να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ορμή και δύναμη η προσπάθεια. Δείτε λοιπόν την παρουσίαση της δημοσκόπησης όπως την παρουσιάζει η alco και το moriasnews:
 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ της ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ 

•        Ξεκινάμε λοιπόν με το πρώτο εύρημα της δημοσκόπησης που αφορά το ποιος φταίει για τα προβλήματα του δήμου Άργους Μυκηνών όπου ο κόσμος απάντησε:
 
•        Το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου πιστεύει ότι για τα προβλήματα του δήμου Άργους Μυκηνών ευθύνονται περισσότερο οι προηγούμενοι Δήμαρχοι με ποσοστό 39%
•        Ο δεύτερος λόγος των προβλημάτων ο κόσμος λέει ότι είναι η οικονομική κατάσταση της χώρας και η χαμηλή χρηματοδότηση σε ποσοστό 34%.
•        Μόλις το 12% πιστεύει ότι ευθύνεται η σημερινή δημοτική αρχή.

•        Πως αποφασίζουν όμως οι πολίτες στο δήμο Άργους Μυκηνών; Ποια είναι τα κριτήρια τους;

 
•        Συνεχίζουμε με το επόμενο εύρημα της δημοσκόπησης που αφορά το αν οι δημότες είναι ευχαριστημένοι από το έργο και τη δράση του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου.
Το αποτέλεσμα και το μήνυμα που δίνει ο κόσμος είναι συντριπτικό υπέρ Καμπόσου.

Το 58 % του κόσμου είναι ικανοποιημένο από το έργο και τη δράση του Δημήτρη Καμπόσου όταν, σημειωτέον, ακόμη είναι πολύ νωρίς για να μπορέσει να παρουσιάσει το έργο του και να ξεκινήσουν τα έργα που έχει προγραμματίσει.
 
•        Επίσης πολύ σημαντικό ποιοτικό εύρημα της δημοσκόπησης αποτελεί η στήριξη-ψήφιση του Δημήτρη Καμπόσου από όλους τους πολιτικούς χώρους και η διείσδυση του σε αυτούς. Δείτε τα χαρακτηριστικά στοιχεία για το βαθμό ικανοποίησης του κόσμου και τους πολιτικούς χώρους που προέρχονται:

 

Παρατηρούμε επίσης το βαθμό ικανοποίησης χωροταξικά και βλέπουμε ότι υπάρχει μεγάλη ισορροπία σχετικά με την ικανοποίηση από το Δήμαρχο στις δημοτικές ενότητες του Δήμου του.
 
 

•        Το επόμενο εύρημα της δημοσκόπησης  αφορά το αν ο Δημήτρης Καμπόσος πρέπει να επανεκλεγεί.
Το αποτέλεσμα και το μήνυμα που δίνει ο κόσμος είναι ηχηρό υπέρ Καμπόσου.

Το 49,6 % λέει ότι ο Δημήτρης Καμπόσος πρέπει να επανεκλεγεί , πολύ πριν πλησιάσουν οι εκλογές και τεθεί το δίλλημα ισχυρά από τον ίδιο το δήμαρχο.
 

•        Το επόμενο εύρημα της δημοσκόπησης  αφορά την καταλληλότητα για τη θέση του Δημάρχου των υποψηφίων που μετρήθηκαν.
Η σύγκριση είναι συντριπτική. Ο Καμπόσος θεωρείται ο καταλληλότερος δήμαρχος, ανάμεσα στους πιο ισχυρούς αντιπάλους που θα μπορούσαν να υπάρξουν,  με ποσοστό και διαφορά που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι κανείς άλλος, πλην Καμπόσου ο οποίος έχει τεράστιο ποσοστό, δε συγκεντρώνει διψήφιο ποσοστό!
 
•        Το επόμενο εύρημα της δημοσκόπησης  αφορά την παράσταση νίκης. Ποιος δηλαδή πιστεύει ο κόσμος ότι θα εκλεγεί Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές.
Ο κόσμος πιστεύει με ένα εκπληκτικό ποσοστό ότι ο επόμενος Δήμαρχος Άργους Μυκηνών θα είναι ο Δημήτρης Καμπόσος. Τα αποτελέσματα:

Το αποτέλεσμα δείχνει ότι είναι εγκαθιδρυμένη η πεποίθηση στον κόσμο ότι ο Δημήτρης Καμπόσος θα εκλεγεί στις επόμενες εκλογές Δήμαρχος Άργους Μυκηνών.
 

•        Το επόμενο εύρημα της δημοσκόπησης  αφορά την
                             ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ.
Ποιον δηλαδή ο κόσμος θα ψήφιζε για Δήμαρχο αν οι εκλογές γίνονταν σήμερα.

Ο κόσμος ψηφίζει με ένα ποσοστό το οποίο δεν έχει προηγούμενο ως προς το ύψος του στην πρόθεση ψήφου και στη διαφορά με όλους τους υπόλοιπους.
Τα αποτελέσματα της Δημοσκόπησης δείχνουν ότι επόμενος Δήμαρχος Άργους Μυκηνών θα είναι ο Δημήτρης Καμπόσος. Τα αποτελέσματα:
Με ένα ασφυκτικό πλαίσιο υποψηφίων , που όμοιο δεν θα συναντήσει ο Δημήτρης Καμπόσος στις επόμενες εκλογές, ψηφίζεται από το εκπληκτικό ποσοστό του 42,1% του κόσμου.
Η εταιρεία δημοσκοπήσεων υπολογίζει ότι με τις αναγωγές και τους λιγότερους υποψηφίους των εκλογών το αποτέλεσμα αυτό δίνει με βεβαιότητα τη νίκη στον Δημήτρη Καμπόσο από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό κοντά στο 65%.
 
•        Στοιχεία που δείχνουν την προοπτική ακόμη και ανόδου των ποσοστών του Δημήτρη Καμπόσου αποτελούν τα ποιοτικά στοιχεία των μετρήσεων.
•        Ένα από τα σημαντικά ευρήματα της δημοσκόπησης είναι τα χαρακτηριστικά του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου:

Ο κόσμος πιστεύει ότι ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος
είναι δυναμικός και διεκδικεί για την πόλη του
στο τεράστιο ποσοστό του 73% !.
 
Το 73% των πολιτών του δήμου Άργους Μυκηνών δείχνει ότι ο Δήμαρχος Δ. Καμπόσος είναι δυναμικός και διεκδικεί για τον τόπο του, ασχολείται προσωπικά με τα προβλήματα και έχει δώσει λύσεις.
 
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗ
• Στοιχείο το οποίο δεν πρέπει να παραλειφθεί να αναφερθεί είναι η μεγάλη διείσδυση του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου με πολύ μεγάλα ποσοστά σε όλους τους πολιτικούς/κομματικούς χώρους. Ψηφίζεται από όλους και αυτό είναι εξίσου εντυπωσιακό εύρημα της δημοσκόπησης.
•        Και σαφώς ο Δ. Καμπόσος και η παράταξη μας στις επόμενες εκλογές θα κατέλθουν με ενωτικό ψηφοδέλτιο προσωπικοτήτων από όλους τους πολιτικούς χώρους, κάτι που και η δημοσκόπηση ξεκάθαρα δείχνει από την στήριξή του από όλες τις γωνιές του πολιτικού φάσματος.
• Στοιχείο που θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη των ανθρώπων που διαβάζουν διάφορους καλοθελητές που διατηρούν κάποια κατευθυνόμενα blogs οι οποίοι πριν καν δουν τη δημοσκόπηση είχαν αρχίσει να τη λασπολογούν είναι το εξής:    Είναι οι ίδιοι οι οποίοι λίγους μήνες πριν τις εκλογές του 2010 και στις τότε Δημοσκοπήσεις πάλι λοιδορούσαν τα αποτελέσματα που τότε είχε κάνει εβδομαδιαία εφημερίδα. Τα εκλογικά αποτελέσματα τους διέψευσαν πανηγυρικά και επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις που έφερναν τον Καμπόσο Δήμαρχο. Νομίζουν ότι ο κόσμος ξεχνά, αλλά κάνουν μεγάλο λάθος. Έχουν απολέσει πλέον κάθε ψήγμα αξιοπιστίας. Τους έχει απομείνει μόνο το λιβάνισμα στον υποψήφιο Δήμαρχο που στηρίζουν και στην δημοσκόπηση φαίνεται ολοφάνερα η κατάρρευσή του.
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:
Τότε (2010)  η δημοσκόπηση είχε τα αποτελέσματα:
ΚΑΜΠΟΣΟΣ       30,8 %
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ   13,9 %
Τελικά αποτελέσματα Α’ Γύρου:             Τελικά αποτελέσματα Β’ Γύρου:
ΚΑΜΠΟΣΟΣ       49,26 %                         ΚΑΜΠΟΣΟΣ       59,23 %
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ  34,61 %                         ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ  40,77 %

Τώρα που το δημοσκοπικό ποσοστό Καμπόσου είναι στο 42,1 %, με τις αναγωγές και τα ποσοστά που θα αθροιστούν από τους μετρηθέντες που δεν θα είναι στην πραγματικότητα υποψήφιοι, με συντηρητικές προβλέψεις, υπολογίζεται ότι ο Καμπόσος θα πάρει στις εκλογές από τον πρώτο γύρο 65 %.!!!

Κλείνοντας νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον υπέροχο κόσμο μας ο οποίος μας στηρίζει και δηλώνουμε ότι ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος και η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να εκπληρώσουμε αυτό που ο δήμαρχος λέει συχνά: «Θέλουμε έναν καλλίτερο κόσμο, αυτόν που τόσα χρόνια μας στέρησαν»