Αναγνώστου: Ανάβαλος, το μεγαλύτερο διακομματικό "παιγνίδι" στην Αργολίδα.

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αναγνώστου: Ανάβαλος, το μεγαλύτερο διακομματικό "παιγνίδι" στην Αργολίδα.

Απρίλιος 16, 2013 - 23:27

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σχετικά με τις εξελίξεις στο έργο του Αναβάλου ο  επικ. της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο Άργους - Μυκηνών Γιώργος Αναγνώστου , έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
Ανάβαλος, το μεγαλύτερο διακομματικό "παιγνίδι"  στην Αργολίδα.

      Στην εξέλιξη του έργου του Αναβάλου, αποτυπώνεται με τον πιο γλαφυρό τρόπο η τραγωδία της μεταπολιτευτικής πολιτικής πρακτικής των κομμάτων εξουσίας αυτής της περιόδου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο διακομματικό "παιγνίδι", κάθε είδους και επιπέδου πολιτευτών, στις πλάτες των αγροτών του νομού.  
Τις ευθύνες σε αυτούς που τους αναλογούν θα τις δώσουν οι πολίτες, οι οποίοι θυμούνται πολύ καλά όλους όσους με περισσή βεβαιότητα... "ολοκλήρωναν" τον Ανάβαλο.
       Σήμερα όμως  που βιώνουμε τα δραματικά αποτελέσματα ανάλογων  πολιτικών πρακτικών σε όλους τους τομείς της δημόσιας πολιτικής, με την ουσιαστική χρεοκοπία της πλειοψηφίας των πολιτών, η συνέχιση της συγκάλυψης των προβλημάτων σε σχέση με το έργο του Αναβάλου  ισοδυναμεί με πολιτική ανηθικότητα και εμπόριο ψεύτικης ελπίδας .
     Είναι  καιρός, τώρα που βρισκόμαστε μακριά απo τις εκλογές, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του νομού, να αποτυπώσουν σε μια σύσκεψη την πραγματική εικόνα και δυνατότητα εξέλιξης του έργου του Αναβάλου, ενημερώνοντας για κάθε πτυχή του έργου, τους αγρότες του νομού. Απλά και ειλικρινά.
    Είναι το τελευταίο που μπορούν να κάνουν γι αυτούς.
Γιώργος Αναγνώστου