Οι Ιππείς του Αριστοφάνη για Μαθητές στο Αρχαίο Θέατρο Άργους (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι Ιππείς του Αριστοφάνη για Μαθητές στο Αρχαίο Θέατρο Άργους (φωτογραφίες)

Απρίλιος 20, 2013 - 18:51

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Την  θεατρική παράσταση  "Ιππείς"   του Αριστοφάνη  μία θεαματική  και διδακτική κωμωδία προσαρμοσμένη για παιδιά κάθε ηλικίας από την Θεατρική Έξοδος Αιγαίου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθητές από την Αργολίδα , την Κορινθία  και την Αρκαδία την Δευτέρα 15 Απριλίου στο Αρχαίο θέατρο Άργους. Παιδιά από δημοτικά και γυμνάσια συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς  γέμισαν το Αρχαίο θέατρο και καταχειροκρότησαν την παράσταση που απευθύνεται κυρίως στους μαθητές των σχολείων.

Παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Νίκου Παροίκου , σκηνικά –μάσκες κοστούμια Άννα Περντρώ και μουσική Παναγιώτη Ντουνιαδάκη. Τα εντυπωσιακά κοστούμια ,η ενθουσιαστική μουσική ,το γέλιο από τα κωμικά καμώματα των ηρώων και η φαντασμαγορική σκηνοθεσία παρασύρουν τα παιδιά στον μαγικό και διδακτικό κόσμο του Αριστοφάνη. Είναι μία παράσταση που στοχεύει στην αισθητική παιδεία των παιδιών και των νέων.

Η Θεατρική Έξοδος Αιγαίου έχει, εδώ και 10 χρόνια, αφιερωθεί στην παρουσίαση ,κωμωδιών του Αριστοφάνη ,για παιδιά και για νέους, με έναν ξεχωριστό, θεαματικό και διδακτικό τρόπο.

Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος

www.argolidaportal .gr