Συνάντηση Τατούλη- Μπάουερ: Ανταλλαγή απόψεων και παροχή τεχνογνωσίας (photos&video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνάντηση Τατούλη- Μπάουερ: Ανταλλαγή απόψεων και παροχή τεχνογνωσίας (photos&video)

Απρίλιος 29, 2013 - 09:28

Περιφερειάρχης στη Σβαίσμπις Χολ του κρατιδίου Βάδη- Βυρτεμβέργη της Γερμανίας ο κ. Μπάουερ

Με τον Περιφερειάρχη της Schwabisch Hall (Σβαίσμπις Χολ) κ. Γκέρχαρντ Μπάουερ και τους συνεργάτες του κ. Σμιτ και κα. Μπένσμαν συναντήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Στην συνάντηση παρούσα ήταν και η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου.

Σκοπός της συνάντησης με ένα "φίλο" όπως αποκάλεσε ο κ. Τατούλης τον Γερμανό Περιφερειάρχη ήταν να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων σε διάφορα θέματα και μάλιστα ο κ. Τατούλης κάλεσε τον κ. Μπάουερ να κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Πελοπόννησο, ενώ ο Γερμανός Περιφερειάρχης κάλεσε αντίστοιχα τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου να συμμετάσχει η Περιφέρεια στην έκθεση προϊόντων που γίνεται το Σεπτέμβριο στην περιοχή του. Πρόσκληση που απεδέχθη ο κ. Τατούλης.

Να σημειώσουμε πως οι δύο περιφερειάρχες, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Τατούλης, έχουν κάνει τις δικές τους προσωπικές υπερβάσεις και δεν εξαρτώνται από κόμματα και φορείς και η συνεργασία τους είναι εξαιρετικά χρήσιμη, αφού έχει ως σκοπό μόνο την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Επίσης ο κ. Τατούλης σχολίασε και το γεγονός ότι ο κ. Μπάουερ είναι ένας απλός άνθρωπος (τα παιδιά του μάλιστα λατρεύουν τις Καλαματιανές ελιές) και προσφέρεται οικειοθελώς να παράσχει τεχνογνωσία σε διάφορα ζητήματα που σχετίζονται και με το περιβάλλον αλλά και με την επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση.

Από τη δική του πλευρά ο κ. Μπάουερ τόνισε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει προχωρήσει σε πολλούς τομείς και μπορεί να υπάρξει γόνιμη συνεργασία σε θέματα όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας αλλά και η εκπαίδευση και κατάρτιση.

ε.τ. 

 

_FUFtWrtNR4