Πασχαλινό Μήνυμα του Δημάρχου Άργους - Μυκηνών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πασχαλινό Μήνυμα του Δημάρχου Άργους - Μυκηνών

Μάιος 02, 2013 - 12:42

φωτογραφία EUROKINISSI Βασίλης Παπαδόπουλος

 

«H εβδομάδα των παθών που καταλήγει στην Ανάσταση του Κυρίου είναι η σταθερά , η ελπίδα του Φωτός μετά την καταστροφή. Όσο κοινότυπο άλλο τόσο επίκαιρο είναι στις μέρες μας  το μήνυμα. Μήνυμα αποφασιστικότητας, υπομονής και σκληρής δουλείας για να βγούμε από τα δύσκολα σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Δεν υπάρχει νίκη χωρίς αγώνα. Και ο αγώνας θέλει κόπο. Θέλει θυσίες.

Ο Δήμος μας έχει αρχίσει να αλλάζει. Θέλει όμως ακόμη πολύ αγώνα. Ένα αγώνα που τρέχουμε καθημερινά, ώστε όλα τα κρίσιμα ζητήματα να βρουν τη λύση τους. Αυτό είναι το στοίχημα. Να  λύσουμε τα χρονίζοντα προβλήματα για να επιδιώξουμε το κάτι παραπάνω. Ζούμε στην κοινωνία και το περιβάλλον που δανειστήκαμε από τα παιδιά μας και έχουμε καθήκον να τα παραδώσουμε, αν μπορούμε και καλυτέρα από αυτά που βρήκαμε. Από την πλευρά μας,  έχουμε δεσμευτεί πολλές φορές και είμαστε βέβαιοι  πως θα παραδώσουμε ένα Δήμο καλύτερο από αυτόν που παραλάβαμε. Ένα δήμο που θα χαίρονται οι δημότες και θα απολαμβάνουν οι επισκέπτες.

Εύχομαι σε όλους μέσα από την καρδιά  μου να βρουν την δική τους Ανάσταση, με υγεία  κοντά  σε αγαπημένα πρόσωπα. Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση».

Ο Δήμαρχος

Δημήτρης Καμπόσος

          Γραφείο Δημάρχου                                                          

    Άργος, 2/ 5 /2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ