Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών και η Ένωση Ξενοδόχων Άργους, για 1η φορά στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB BERLIN

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών και η Ένωση Ξενοδόχων Άργους, για 1η φορά στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB BERLIN

Μάρτιος 06, 2012 - 07:38

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών και η Ένωση Ξενοδόχων Άργους, θα εκπροσωπηθούν στην μεγαλύτερη τουριστική διεθνή έκθεση “ITB BERLIN” που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 11 Μαρτίου 2012 στο Βερολίνο. Η εκπροσώπηση γίνεται ΔΩΡΕΑΝ για το Δήμο Άργους – Μυκηνών στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου,  από την ομάδα της Creation  Advertising θα προβληθούν οι ξενοδοχειακές υποδομές και θα  μοιραστούμε με το διεθνές κοινό, την ομορφιά, τον πολιτισμό και τα μοναδικά αξιοθέατα του  Δήμου Άργους- Μυκηνών, αλλά και ολόκληρης της Αργολίδας. Θα υπάρχει το έντυπο του Δήμου Άργους-Μυκηνών στα Γερμανικά με φωτογραφικό υλικό, το έντυπο της Ένωσης Ξενοδόχων Άργους, ο καλύτερος τουριστικός χάρτης της Αργολίδας  “Tourist Map 2012”, καθώς και η παρουσίαση της νέας ψηφιακής εφαρμογής Click Argolida για iPhone , ipad, iPod και touch Android.
Η συγκεκριμένη έκθεση  που διοργανώνεται κάθε χρόνο  είναι μία από τις σημαντικότερες Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις και αποτελεί βαρόμετρο για την πορεία του τουρισμού στην Ελλάδα, ενώ η Γερμανία είναι μία από τις βασικές χώρες που αποτελούν «πηγή» προσέλευσης τουρισμού στην χώρα μας.
Η έκθεση φιλοξένει κάθε χρόνο πάνω από 187 χώρες, σε 160.000 τμ. και καλύπτει κάθε επαγγελματικό επίπεδο, ακόμη και σε εξειδικευμένα θέματα, ενώ οι επισκέπτες ξεπερνούν τις 200.000.
Η προβολή της Αργολίδας και συγκεκριμένα του Δήμου Άργους-Μυκηνών  είναι  ιδιαίτερα σημαντική, προκειμένου να δημιουργηθούν ενθαρρυντικές προοπτικές για την προώθηση και αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος.
Η αποκόμιση του μεγαλύτερου δυνατού οφέλους και της προσέλκυσης τουριστών από την Γερμανική αγορά, προϋποθέτει και την οργανωμένη παρουσία των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο. Η συμμετοχή μας κρίνεται απαραίτητη,  προκειμένου να δημιουργηθούν ενθαρρυντικές προοπτικές για την προώθηση και αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας
Με προσπάθεια συλλογική, με συνέπεια και συνέχεια, θα παρευρεθούμε σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις, στοχεύοντας να κερδίσουμε το στοίχημα της επικοινωνίας μιας ενιαίας και ανταγωνιστικής ταυτότητας για την πόλη μας. Είναι από τις πιο σοβαρές, αν όχι οι μοναδικές και επιτυχημένες προσπάθειες που έχουν γίνει στον χώρο του τουρισμού για την περιοχή της Αργολίδας τα τελευταία χρόνια!
Τέλος, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών,  η Ένωση ξενοδόχων Άργους και η Creation  Advertising με την συμμετοχή τους στην συγκεκριμένη έκθεση, εξυπηρετούν στην ανάδειξη του πολιτισμού και τουριστικού προϊόντος ως ζωτικού παράγοντα ανάπτυξης της περιοχής και στην τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.