Γ. Ανδριανός για την ένταξη του έργου του αποχετευτικού δικτύου Κρανιδίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ. Ανδριανός για την ένταξη του έργου του αποχετευτικού δικτύου Κρανιδίου

Μάιος 09, 2013 - 14:51

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός ύστερα από την σχετική ενημέρωση που είχε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ότι αποφασίστηκε η ένταξη της πράξης «Ολοκλήρωση Αποχετευτικού Δικτύου Κρανιδίου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η  απόφαση  του  Γραμματέα  Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ κ. Σωκράτη Αλεξιάδη που εντάσσει την πράξη «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον  -  Αειφόρος Ανάπτυξη» αποτελεί βασικό βήμα για την απαρχή εκτέλεσης αυτού του έργου ζωτικής σημασίας για την δημόσια υγεία, την τουριστική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος της Ερμιονίδας και του Κρανιδίου.

 

Όλο αυτό το διάστημα, με παρεμβάσεις μου προς τους αρμοδίους επεσήμανα την ανάγκη να προχωρήσει η ένταξη του έργου, προκειμένου να δρομολογηθεί η υλοποίησή του με την οριστική αντιμετώπιση των προβλημάτων  που είχαν ανακύψει και τα οποία, όπως αναφέρεται  στην σχετική έκθεση των επιθεωρητών  Δημοσίων Έργων, οφείλονται σε όχι αντίστοιχα επιτυχημένες κινήσεις   της Περιφέρειας Πελοποννήσου κατά το παρελθόν (2009-2010)».

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

                                

Ναύπλιο, 9 Μαΐου 2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY