Διομήδης:Σήμερα παίζουμε για τον Λέφα και τον Αλέξανδρο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Διομήδης:Σήμερα παίζουμε για τον Λέφα και τον Αλέξανδρο

Μάιος 18, 2013 - 11:52

Συγκλονισμένοι άπαντες στην ομάδα από το χθεσινό τροχαίο και τους σοβαρούς τραυματισμούς του Λευτέρη και Αλέξανδρου Κρεμαστιώτη.
Το σοκ ήταν μεγάλο και έχει αφήσει έντονα τα σημάδια του στους συμπαίκτες και τους προπονητές τους, οι οποίοι καλούνται σήμερα το απόγευμα να ξεπεράσουν αυτό το τραγικό συμβάν και να δώσουν το σημαντικότερο ματς της χρονιάς.
Εμφανώς επηρεασμένοι αλλά πιο συσπειρωμένοι από ποτέ λόγω αυτού του γεγονότος, έδωσαν όρκο τιμής να ματώσουν στο γήπεδο, να κερδίσουν τον Δούκα και να αφιερώσουν την νίκη στα δύο παιδιά που δίνουν την μάχη τους στο νοσοκομείο.
Σήμερα παίζουμε για τον Λέφα και τον Αλέξανδρο και κατά δεύτερο λόγο για τον τίτλο του πρωταθλητή. Άλλωστε μπροστά στην υγεία των παιδιών μας όλα τα άλλα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Όλοι οι τίτλοι ωχριούν μπροστά στον «τίτλο» της ανθρώπινης ζωής.
Ο Λευτέρης και ο Αλέξανδρος είναι γέννημα θρέμμα του Διομήδη, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι όλη η ζωή τους είναι συνυφασμένη με τον Διομήδη. Από πολύ μικρά παιδάκια βρίσκονται στις Ακαδημίες της ομάδας και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί από όλους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι μεγάλοι παίκτες της ομάδας έχουν ήδη βαφτίσει τον Λευτέρη σαν τον επόμενο αρχηγό του Διομήδη. Τα δύο αδέρφια είναι το σήμα κατατεθέν της νέας γενιάς του συλλόγου.
Η μοίρα τους έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι. Πριν λίγες μέρες τους καμαρώσαμε ως Πρωταθλητές Ελλάδος στους Έφηβους και χθες στο κρεβάτι του πόνου. Πολύ σκληρή η μοίρα για δύο παιδιά που έχουν περάσει πραγματικά δύσκολες στιγμές στη ζωή τους. Ας ελπίσουμε αυτό να είναι το τελευταίο χτύπημα και από εδώ και πέρα να τους πηγαίνουν όλα κατʼ ευχή και να γυρίσουν γρήγορα κοντά μας, να γυρίσουν γρήγορα στο σπίτι τους.
Μαχητές μια ζωή, θα την κερδίσουν εύκολα και αυτή τη μάχη.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήμερα με τον Λευτέρη, ο παίκτης της ομάδας μας, φανερά καταβεβλημένος, αλλά και με το γνώριμο "Σπαρτιάτικο" ήθος και ύφος του μας δήλωσε:
"Η κατάσταση της υγείας μου παραμένει σταθερή. Περιμένω τις εντολές του γιατρού, σχετικά με την εγχείρησή μου. Δεν ξέρω ακριβώς πότε θα γίνει. Έχω κοντά μου πολύ δικούς μου ανθρώπους, που με στηρίζουν σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Είμαι συγκινημένος από το ενδιαφέρον του κόσμου για την κατάστασή μου και περισσότερο από το ενδιαφέρον των συμπαικτών μου και όλης της οικογένειας του Διομήδη. Όπως οι σκέψεις τους είναι σε εμένα όλες αυτές τις ώρες, έτσι και η δικιά μου είναι στον αγώνα της ομάδας μου σήμερα, στον οποίο δυστυχώς δεν μπορώ να προσφέρω."
Άλλωστε, όπως μας είπε και ο προπονητής του Δημήτρης Δημητρούλιας, η πρώτη του κουβέντα σε αυτόν, λίγες ώρες μετά το ατύχημά του ήταν: "Κόουτς, τα χάνω τα παιχνίδια των Play Off".
Δείγμα πραγματικού μετάλλου αθλητή και ανθρώπου που σέβεται και αγαπά τον αθλητισμό και δη το άθλημά του.
Όλοι σήμερα στο γήπεδο να στηρίξουμε την ομάδα μας και πάνω από όλα τον Αλέξανδρο και τον Λευτέρη, οι οποίοι είμαστε σίγουροι ότι θα ήθελαν πολύ και αυτοί να παρευρίσκονται σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα της ομάδας τους.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας, με αντίπαλο τον Δούκα.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗΣ