Ο Διομήδης νίκησε 27-24 την ΑΕΚ (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Διομήδης νίκησε 27-24 την ΑΕΚ (φωτογραφίες)

Μάιος 23, 2013 - 00:13

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Το αήττητο διατήρησε ο Διομήδης με 14 σερί εντός έδρας νίκες, σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα με την ΑΕΚ, κερδίζοντάς την με 27-24.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετώπισαν τον αντίπαλό τους στην τελική φάση των Play Off, σε μια "πρόβα τζενεράλε" ενόψει του Κυριακάτικου πρώτου μεταξύ τους τελικού.

Και οι δύο ομάδες δοκίμασαν διαφορετικά σχήματα και προετοιμάστηκαν για τις μεταξύ τους μάχες, όπου ο Πρωταθλητής 2012-2013 θα αναδειχθεί στις δύο νίκες. Πρεμιέρα την Κυριακή 26 Μαϊου, στις 16.00 στο Κλειστό της Αγίας Τριάδας, καθότι η ομάδα μας έχει το πλεονέκτημα έδρας, βάσει τελικής κατάταξης. Επόμενος αγώνας την Τετάρτη 29 Μαϊου στην έδρα της ΑΕΚ (δεν έχει καθοριστεί ακόμα το γήπεδο) και αν χρειαστεί και τρίτος αγώνας, αυτός θα γίνει το Σάββατο 1 ή την Κυριακή 2 Ιουνίου, πάλι στην Αγία Τριάδα.

Στα θετικά και συγκινητικά του παιχνιδιού, η παρουσία φίλων της Original Άργους, οι οποίοι κρέμασαν πανό συμπαράστασης στους αδερφούς Κρεμαστιώτη, δείχνοντας ότι η ανθρωπιά ξεπερνά κάθε οπαδική προτίμηση!

Όλη λοιπόν η χρονιά κρίνεται σε αυτά τα 2 ή 3 ματς. Τα παιδιά μας έχουν παλέψει, ιδρώσει, ματώσει όλους αυτούς τους μήνες, για να καταφέρουν να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας και να δώσουν και τον εαυτό τους για το δεύτερο στην ιστοριά του Συλλόγου μας πρωτάθλημα.

Η αρχή γίνεται την Κυριακή. Χρέος μας και υποχρέωσή μας είναι να γεμίσουμε ασφυκτικά το Κλειστό της Αγίας Τριάδας και να βάλουμε τα θεμέλια για την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται. Ο Διομήδης μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Χρειάζεται την φυσική μας παρουσία στο γήπεδο και όχι την νοερή, χρειάζεται την φωνή μας, το χειροκρότημά μας και τον εκκωφαντικό θόρυβο των συνθημάτων μας, των τραγουδιών μας και των επιφωνημάτων θαυμασμού μας στο μεγαλείο αυτών των παιδιών.

Ο Διομήδης είναι υπόθεση όλων μας!!!

Τα δεκάλεπτα: 4-4, 8-8, 15-12 (ημχ.), 18-15, 24-17, 27-24

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 2, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 5, Καρκαλάτος, Μούγιτς 2, Πασσιάς, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 5, Σαμαράς 3, Ελευθερίου, Δεληγιάννης 3, Καραιβάνοφ, Τάσκοβιτς 7.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 3, Γεωργιάδης 1, Γιαννόπουλος 2, Μπαλωμένος 5, Τσακνής, Συγγάρης, Οικονόμου 3, Αλβανός 2, Ναουμίδης, Τσαούσης 4, Παπαδιονυσίου, Κουρέτας, Παπαδόπουλος 1, Χερουβείμ 3.

Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, δίλεπτα: 0-4, πέναλτι: 2/2-4/4.

Ο πρώτος σκόρερ του ματς Νταβόρ Τάσκοβιτς είπε: «Σήμερα το αποτέλεσμα δεν έκρινε κάτι. Ήταν απλώς μία πρόβα τζενεράλε. Και οι δύο ομάδες θα έχουμε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στους τελικούς».

Τελική Βαθμολογία Β΄φάσης

1. Διομήδης Άργους 27
2. ΑΕΚ 22
3. ΑΣΕ Δούκα 21
4. ΠΑΟΚ 18

(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr