Κλέβουν τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ-χωρίς νερό οι αγρότες των Μυκηνών(φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κλέβουν τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ-χωρίς νερό οι αγρότες των Μυκηνών(φωτογραφίες)

Μάιος 23, 2013 - 10:43

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Εφιάλτης για τους αγρότες η κλοπή μετασχηματιστών.

Σε απόγνωση βρίσκονται οι αγρότες της περιοχής των Μυκηνών, αφού συστηματικά γίνονται κλοπές στους μετασχηματιστές της ΔΕΗ. Αποτέλεσμα έχει να μην μπορούν να ηλεκτροδοτηθούν οι πομόνες γεωτρήσεων  και έτσι οι αγρότες δεν μπορούν να ποτίσουν τις καλλιέργειες τους.
Ιδιαιτέρα αυτή την  εποχή όπου τα βερίκοκα πρέπει να ποτίζονται τακτικά, αφού σε λίγες ημέρες είναι η συγκομιδή τους, δεν μπορούν να τα ποτίσουν και τα δένδρα κινδυνεύουν να ξεραθούν και να χαθούν οι κόποι ολόκληρης της χρονιάς.
Υπάρχουν μας λένε  μετασχηματιστές που την μια μέρα τον βάζουν και το βράδυ τον κλέβουν, μετασχηματιστές που έχουν κλαπεί μέχρι και εννέα φορές. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες κλάπηκε και ο μετασχηματιστής που δίνει ρεύμα στην κοινοτική γεώτρηση και οι Μυκήνες δεν είχαν νερό να πιούν.
Καλούν τους βουλευτές την αστυνομία και την  ΔΕΗ να πάρουν θέση να τους προστατεύσουν τόσο αυτούς όσο και την περιουσία τού κράτους, αφού οι μετασχηματιστές είναι της ΔΕΗ.(ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος ,φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr