Συνάντηση Τατούλη- Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ για περαιτέρω συνεργασία σε θέματα τουρισμού (photos&video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνάντηση Τατούλη- Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ για περαιτέρω συνεργασία σε θέματα τουρισμού (photos&video)

Μάιος 31, 2013 - 19:18

Με σκοπό την ενδυνάμωση της συνεργασίας που υπάρχει και τον εμπλουτισμό της με τα νέα εργαλεία που τίθενται στην υπηρεσία τους για την προώθηση και προβολή του τουρισμού συναντήθηκαν πριν λίγη ώρα στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) Πάνος Λειβαδάς.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου η προσπάθεια που κάνουν είναι να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την τουριστική προβολή της Πελοποννήσου, ειδικά σε μία κρίσιμη περίοδο, και στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσουν συνέργειες και συνεργασίες και μία από αυτές είναι και με τον ΕΟΤ. Παράλληλα ο κ. Τατούλης σημείωσε ότι ο τουρισμός είναι βασικός πυλώνας στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης στην Περιφέρεια και ήδη έχουν γίνει πολλά βήματα και η Περιφέρεια έχει αποκτήσει τη δική της ταυτότητα και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να φαίνονται. 

Από τη δική του πλευρά ο κ. Λειβαδάς τόνισε ότι οι Περιφέρειες είναι οι καλύτεροι συνεργάτες τους στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την προώθηση και προβολή του τουρισμού και οι συναντήσεις αυτές έχουν σκοπό να ενδυναμώσουν τις υπάρχουσες συνεργασίες, και να τις κάνουν πιο ουσιαστικές με ονομαστικοποιημένες ομάδες που θα έχουν καθημερινή επικοινωνία, ώστε να τεθούν στην υπηρεσία τους και τα νέα εργαλεία που υπάρχουν, όπως οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, οι εκθέσεις κ.α.

Τέλος δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού.

Οι δύο άντρες αντάλλαξαν και δώρα. Ο κ. Τατούλης έδωσε στον κ.Λειβαδά ένα βιβλίο με αεροφωτογραφίες της Πελοποννήσου που αποτελεί τελευταίο δημιούργημά τους και ο κ. Λειβαδάς ένα άλμπουμ με φωτογραφίες της Ελλάδας.

ε.τ.

uYqyuIFJgfg