Tο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Π.Π. και ο Σύλλογος Θεατροδρόμιο παρουσιάζουν παράσταση για την ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙA στο Άστρος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Tο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Π.Π. και ο Σύλλογος Θεατροδρόμιο παρουσιάζουν παράσταση για την ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙA στο Άστρος

Ιούνιος 14, 2013 - 13:43

Tο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Σχολή Καλών Τεχνών Τμήμα Θεατρικών Σπουδών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Θεατροδρόμιο, παρουσιάζουν μια  παράσταση για την ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙA στο Άστρος, στο πλαίσιο της επιμορφωτικής συνάντησης των εκπαιδευτικών με πρωτοβουλία της Σχολικής Συμβούλου Γεωργία Καρούντζου, την Τρίτη 18/6 στις 10.00 π.μ.  στο Δημοτικό Σχολείο Μελιγούς Άστρους.
Η δύσκολη εποχή που περνάμε καθρεφτίζεται έντονα στον χώρο της εκπαίδευσης. Οι εκπαιδευτικοί καλούνται να γίνουν δημιουργικοί σε ένα περιβάλλον έντασης και να αντιμετωπίσουν τις νέες καταστάσεις, την ανισορροπία της εξουσίας , και τους υπόγειους μηχανισμούς καταπίεσης.
 
Σε μια συμμετοχική παράσταση του θεάτρου φόρουμ  παρουσιάζουμε ένα αληθινό περιστατικό  ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ.  Ηθοποιοί και Θεατές δρούμε μαζί και δοκιμάζουμε νέες λύσεις.
Μαζί μπορούμε καλύτερα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να είμαστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις.  
Αφήνοντας για λίγο πίσω μας τις παλιές δομές και με την αρωγή της τέχνης του θεάτρου, δοκιμάζουμε νέες.