Κωτσοβός: Κουραστικό σήριαλ η νέα δημαρχιακή εμφάνιση

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κωτσοβός: Κουραστικό σήριαλ η νέα δημαρχιακή εμφάνιση

Ιούνιος 19, 2013 - 17:55

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

 ''Χιλιοπαιγμένο έργο και σε πολλοστή επανάληψη είδαν οι τηλεθεατές απο τον δήμαρχο Αργους - Μυκηνών στα τοπικά κανάλια χθές και σε αναπαραγωγή στις φιλικές του εφημερίδες.

Με αναφορές –όπως πάντα- σε σχεδιαγράμματα & φωτογραφίες  των έργων που «θα» γίνουν αλλα και παρουσίαση του «στρατηγείου» του όπου –δήθεν- νύχτα και μέρα θα παρακολουθούνται οι πορείες τους και –πάλι σε επανάληψη- οι καταγγελίες του προς τις Κασσάνδρες που δεν τον αφήνουν να προχωρήσει  κ.α. Ολο αυτό σκηνικό έχει ξεπεράσει τα όρια της φαιδρότητας και επειδή προβάλλεται και τηλεοπτικά και εκτός δήμου, μας χαρακτηρίζει  πλέον όλους.

            Ομως ο μοναδικός στόχος σ΄αυτές τις επαναλήψεις είναι το κουκούλωμα όλων, όσων ξέρει πως έχουν γίνει και τον ενοχλούν.

            Οι συνεχείς παραιτήσεις συμβούλων του, η δημόσια δυσφορία άλλων απ΄αυτούς για τις επιλογές και πρωτοβουλίες του, η αδυναμία του να παρουσιάσει έστω και ενα μικροέργο τελειωμένο, η πλήρης απαξίωση όλων των δημοτικών χώρων με καταλήψεις κάθε είδους, η υποβάθμιση της καθαριότητας του δήμου, η υπολειτουργία και απαξίωση των δημοτικών υπηρεσιών με αναθέσεις σε ιδιώτες βασικών λειτουργιών του δήμου, οι συνεχείς απ΄ευθείας αναθέσεις για υπηρεσίες και προμήθειες για πρωτόγνωρα ποσά ακόμη και εκτός δήμου, οι επιλογές του καί μόνον για τις ισορροπίες του επιτελείου του, η πολυτελής του στελέχωση με συμβούλους άγνωστης μέχρι τώρα προσφοράς, το πήγαιν΄έλα αποφάσεων και ενταλμάτων απο τις υπηρεσίες ελέγχου, το σταμάτημα έργων για παράτυπες διαδικασίες κ.α. ειναι μερικά απο τα όσα μάταια επιχειρεί να καλύψει.

        Μακάρι να υλοποιηθούν τα όποια χρήσιμα έργα για τον Δήμο και μάλιστα έχουμε κι εμείς ψηφίσει πολλά, αλλα και προτείνει κι άλλα που μένουν στις καλένδες των επιλογών του.    

         Μέχρι τότε όμως η σιωπή θά ήταν η καλύτερη συνεργάτης του μαζί με τον οφειλόμενο σεβασμό σε όσους υπηρέτησαν αυτόν το τόπο πριν απ΄αυτόν ή τον υπηρετούν απο θεσμικές θέσεις. Οσο και αν αφήνει φοβισμένα μισόλογα υπαιτιότητας σε άγνωστους ή ανύπαρκτους τρίτους, ο υπαίτιος τελικά είναι ΜΟΝΟΝ ο ίδιος με τη αλαζονική  και προκλητική συμπεριφορά του. Ετσι η αδυναμία του να προχωρήσει σε χρόνους που επιθυμεί, αφορά τον ίδιο , τις στοχευμένες  διαδικασίες του αλλα και την ηγετική ομάδα του που όσο πάει και κατρακυλάει  ραγδαία και αριθμητικά και ποιοτικά.

           Τελειώνουμε με τη φράση δυστυχώς «πάλι τα ίδια!» που γελώντας ακούγεται απο τους δημότες  σε κάθε τέτοια εμφάνισή του, ελπίζοντας κάποτε να το καταλάβει και ο ίδιος..'' ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

   ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΤΣΟΒΟΣ