Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Αργολίδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Αργολίδα

Ιούνιος 19, 2013 - 19:17

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό οχημάτων και ατόμων

Εξιχνιάστηκε μία (1) υπόθεση κλοπής οχήματος, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 20χρονου ημεδαπού ΡΟΜΑ

Κατασχέθηκαν εκατό (100) μέτρα καλώδιο και ένα μοτοποδήλατο

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας

Στο πλαίσιο των αστυνομικών δράσεων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (19-6-2013) το πρωί, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στο Ηραίο και την Αγία Τριάδα Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων, ενώ προσήχθησαν έξι (6) άτομα και συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι τέσσερις (4) ημεδαποί ΡΟΜΑ, δύο άντρες και δύο γυναίκες, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας. 

Επιπλέον, εξιχνιάστηκε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, μία (1) υπόθεση κλοπής μοτοποδηλάτου, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 3-6-2013 από τον ιδιοκτήτη του, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 20χρονου ημεδαπού ΡΟΜΑ. 

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατό (100) μέτρα καλώδιο, καθώς και ένα (1) μοτοποδήλατο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.