Νικολάκου:Δουλεύουμε καθημερινά για την ένταξη όσο το δυνατόν περισσότερων έργων στο ΕΣΠΑ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νικολάκου:Δουλεύουμε καθημερινά για την ένταξη όσο το δυνατόν περισσότερων έργων στο ΕΣΠΑ

Ιούνιος 20, 2013 - 19:58

Θέλουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των πολιτών

"Η οδηγία που έχει δώσει ο Περιφερειάρχης και που δίνει καθημερινά σε όλους εμάς τους συνεργάτες του είναι να τρέξουμε όσο περισσότερα έργα μπορούμε για την περιφέρεια Πελοποννήσου- (οδικά έργα, βιολογικοί καθαρισμοί, σχολεία), αφού το ΕΣΠΑ βρίσκεται στο τέλος του και παράλληλα προετοιμαζόμαστε και για την Ε' Προγραμματική Περίοδο που δεν θα έχει υποδομές αλλά άλλες κατευθύνσεις.

Αυτό δήλωσε πριν λίγη ώρα η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σχετικά με τα έργα του ΕΣΠΑ.

Η κα Νικολάκου τόνισε πως εργάζονται καθημερινά προς την κατεύθυνση της ωρίμανσης έργων για ένταξη στο ΕΣΠΑ αλλά και της ολοκλήρωσης πιο γρήγορα των έργων που ήδη υλοποιούνται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οι ρυθμοί της δουλειάς μας είναι πολύ έντονοι και προσπαθούμε ώστε η Περιφέρεια Πελοποννήσου να γίνει περιφέρεια της ανάπτυξης και της αειοφορίας και δεν πρόκειται παρά τις αντίξοες συνθήκες να το βάλουμε κάτω γιατί θέλουμε να κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια. Και αυτό γιατί πιστεύουμε ακράδαντα πως μόνο με την δική μας δουλειά και την συνέργεια μπορούμε να βγούμε από την δύσκολη κατάσταση που περνά η χώρα, αφού δεν πρόκειται να μας σώσε κανείς άλλος. Άλλωστε ζούμε όπως είπε η κα. Νικολάκου σε έναν τόπο που είναι ευλογημένος και έχει πολλά καλά και με δουλειά και χρηστή διοίκηση θα τα καταφέρουμε.

Απαντώντας σε ερώτησή μας για το αν θεωρεί πως μέσα σε ένα χρόνο που απομένει προλαβαίνουν να υλοποιήσουν το όραμά τους σημείωσε: Αυτά τα οποία είθισται να ισχύουν στην προεκλογική περίοδο και να σταματούν οι ρυθμοί δουλειάς και να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ό,τι έχουμε κάνει δεν ισχύει στη δική μας περίπτωση. Εμείς τρέχουμε και δουλεύουμε καθημερινά γιατί δεν υπάρχει περιθώριο ανοχής από τους πολίτες. Και αυτό θα κάνουμε μέχρι τελευταία στιγμή... μέχρι να εξαντλήσουμε το χρονικό διάστημα που έχουμε θα προσπαθούμε να παράγουμε έργο.

ε.τ.