"Το μεγάλο φαγοπότι των εργολάβων" (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

"Το μεγάλο φαγοπότι των εργολάβων" (φωτογραφίες)

Ιούλιος 25, 2013 - 11:00

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Το ντοκιμαντέρ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με τίτλο «Εργοστάσια Απορριμμάτων: Το μεγάλο φαγοπότι των εργολάβων» που προβλήθηκε την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά αλλά και περιβαλλοντικά εγκλήματα της εποχής μας και συγκεκριμένα το ανεπανόρθωτο πλήγμα που θα υποστεί το Δημόσιο συμφέρον, το περιβάλλον αλλά και οι πολίτες, από την κατασκευή ιδιωτικών εργοστασίων διαχείρισης απορριμμάτων.
Μέσα από συνεντεύξεις περιβαλλοντολόγων, ακαδημαϊκών αλλά και πολιτικών αναδεικνύονται αποτυχημένα παραδείγματα ανάλογων επιλογών σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Το ντοκιμαντέρ παρακολούθησαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Κοδέλας,ο Θέμης Μπαλασόπουλος πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., η πρόεδρος ΣΕΤΑ Αργολίδας Ευαγγελία Τσατσούλη,ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Άργους Φώτης Κολεβέντης, από τον δήμο Άργους-Μυκηνών ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καραμίτσας,η δημοτική σύμβουλος Ναυσικά Μπαβελή και από τον δήμο Ναυπλίου οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Χρόνης και Μαργαρίτα Κουτσέλα.

Την δημόσια προβολή με συζήτηση, του ντοκιμαντέρ διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης  Αργολίδας

.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr