Πρώτη προπόνηση για τον Πανναυπλιακό (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πρώτη προπόνηση για τον Πανναυπλιακό (φωτογραφίες)

Ιούλιος 31, 2013 - 15:54

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και με χαμηλούς τόνους, όπως ταιριάζει στο ύφος και το χαρακτήρα του Πανναυπλιακού, πραγματοποιήθηκε  η πρώτη προπόνηση της χρονιάς ,Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013. Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο, διοίκηση, έδωσαν το ‘παρών’ και την υπόσχεση ότι φέτος θα προσφέρουν τους καλύτερους εαυτούς τους για την πραγμάτωση των στόχων του συλλόγου.

Πρώτα το λόγο πήρε ο πρόεδρος Χάρης Αντωνιάδης που τόνισε τη σημασία της προσήλωσης στην ομάδα και της συνέπειας, όχι μόνο από την πλευρά των ποδοσφαιριστών αλλά και του διοικητικού συμβουλίου. Στη συνέχεια οι παίκτες είχαν την πρώτη τους γνωριμία με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστο Καρέλη και Γιώργο Τσακνάκη οι οποίοι από εδώ και στο εξής θα είναι καθημερινά κοντά τους, για να ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση που περιελάμβανε ζέσταμα και ασκήσεις χωρίς αλλά και με μπάλα.

Τα πρώτα δείγματα από τους νεοαποκτηθέντες ήταν παραπάνω από θετικά και διάχυτη είναι πλέον η σιγουριά ότι η ομάδα θα είναι πολύ ανώτερη ποιοτικά από την περσινή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χάσει σε μαχητικότητα.

Πλέον οι διακοπές τελείωσαν και όλοι σηκώνουν τα μανίκια. Το ρόστερ έχει (σχεδόν) κλείσει, αφού απομένουν μία – δύο κινήσεις ακόμη που θα είναι το ‘κερασάκι στην τούρτα και θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)