ΕΠΣΑ : Στηρίζουμε απόλυτα τον Σταύρο Κρεμαστιώτη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΕΠΣΑ : Στηρίζουμε απόλυτα τον Σταύρο Κρεμαστιώτη

Αύγουστος 20, 2013 - 18:14

Ομόφωνη ήταν η απόφαση του Δ.Σ της   ΕΠΣ  Αργολίδας  για απόλυτη στήριξη του μέλους της  Επιτροπής Διαιτησίας  Σταύρου Κρεμαστιώτη που  βρέθηκε  εκτός πινάκων παρατηρητών , εθνικών κατηγοριών ,  της νέας περιόδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΑ στη συνεδρίαση του  Σαββάτου  εξέφρασε  ομόφωνα την  στήριξη  και εμπιστοσύνη στο Σταύρο Κρεμαστιώτη που εδώ και οκτώ χρόνια  προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στην επιτροπή διαιτησίας ενώ ήταν ένας από τους ιδιαίτερα πετυχημένους παρατηρητές στη Β εθνική κατηγορία .Ο Σταύρος Κρεμαστιώτης έχει συμβάλλει καθοριστικά  στην εξέλιξη των  διαιτητών της Αργολίδας στις  ΄΄μεγάλες ΄΄ κατηγορίες , στην ανάδειξη νέων διαιτητών και γενικότερα  στη  διεξαγωγή των πρωταθλημάτων , σε ότι αφορά το ΄΄κομμάτι ΄΄  διαιτησία.

Τις επόμενες μέρες αντιπροσωπεία της ΕΠΣΑ θα έχει συνάντηση με την ηγεσία της ΕΠΟ και της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας  για το συγκεκριμένο θέμα .

Στην  ίδια  συνεδρίαση η διοίκηση της ΕΠΣΑ  αποφάσισε την  ανανέωση της θητείας του  κ. Κρεμαστιώτη στην  Επιτροπή Διαιτησίας , με τη συμμετοχή των κ.κ. Ανδρέα  Παπαβασιλείου , Φώτη Δανιγγέλη, με πρόεδρο της επιτροπής τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Γιάννη Ματζούνη.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αποφασίστηκε επίσης  όπως  την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στη Νέας Κίο ( 6 μ.μ. ) να γίνουν οι κληρώσεις  κυπέλλου, της Α1 και Α2 κατηγορίας ενώ  σε άλλη ημερομηνία να γίνει η κλήρωση της Β κατηγορίας.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τέλος στις 11  Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το φετινό  SUPER CUP μεταξύ του πρωταθλητή Τροιζηνιακού και του κυπελλούχου Παναργειακού.  Σε περίπτωση συμφωνίας των δύο ομάδων ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο Γαλατά, ή Μεθάνων.