Ο Ανδριανός με την Εθνική Ομάδα Παίδων Μπάσκετ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Ανδριανός με την Εθνική Ομάδα Παίδων Μπάσκετ

Αύγουστος 22, 2013 - 10:06

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του την Εθνική Ομάδα Παίδων Μπάσκετ, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
     Ο Υφυπουργός, αφού συνεχάρη αθλητές και προπονητές τόνισε μεταξύ άλλων:    
     «Μας κάνατε υπερήφανους. Το άθλημα είχε παρελθόν, έχει παρόν και μέλλον. Δεν είναι τυχαίο που η Ελλάδα είναι από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στο μπάσκετ παγκοσμίως.
     Μας δίνετε δύναμη να προχωρήσουμε κι εμείς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει η πατρίδα μας. Είστε η ελπίδα και προσβλέπουμε ότι εσείς θα πάρετε τη σκυτάλη, όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και γενικότερα στην τύχη της χώρας.
     Εύχομαι υγεία σε όλους, επιτυχίες και δύναμη. Να είναι καλά οι οικογένειές σας, οι γονείς σας και οι προπονητές, συνεργάτες που σας στηρίζουν. Δικαιωματικά όλοι αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και τη συγκυρία που ζούμε. Ο αγώνας είναι πολλαπλός και δυσκολότερος από παλαιότερα όταν οι οικονομικές δυνατότητες ήταν καλύτερες.
     Εμείς, στο πλαίσιο των δημοσιονομικών αναγκών που έχει η χώρα, θα αξιοποιήσουμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ με τέτοιο τρόπο, ώστε να πιάσει τόπο για την ανάπτυξη του αθλητισμού. Αυτή είναι η στρατηγική μας, η βούλησή μας - να διαχειριστούμε αυτά τα λίγα χρήματα με σεβασμό και με στόχο να κερδίσετε εσείς οι αθλητές, να κερδίσει ο αθλητισμός».
     
     Εκ μέρους της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ μίλησε ο Γ.Γ. της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης, τονίζοντας χαρακτηριστικά:
     «Κύριε Υπουργέ, σύντομα θα σας αναγκάσουμε να μας δεχτείτε ξανά στο γραφείο σας μετά από νέες επιτυχίες μας».