2ο Διήμερο Μουσικό Φεστιβάλ Αργολίδας : 30 και 31 Αυγούστου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

2ο Διήμερο Μουσικό Φεστιβάλ Αργολίδας : 30 και 31 Αυγούστου

Αύγουστος 23, 2013 - 20:58

ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ(ΠΥΡΓΕΛΛΑ ΑΡΓΟΥΣ)

Λίγο πριν το ημερολογιακό τέλος του καλοκαιριού, και μετά απο το πρώτο Φεστιβάλ,γιά μουσικούς και συγκροτήματα της περιοχής μας,που διοργανώθηκε το καλοκαίρι του 2012,είπαμε να προχωρήσουμε στην συνέχεια του,αφού πέρσυ περάσαμε υπέροχα και έτυχε μεγάλης αποδοχής η κοινή μουσική προσπάθεια,τόσων μουσικών που έλαβαν μέρος.
Φέτος υπήρξαν πολλές δυσκολίες, κυρίως γιατί θέλαμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι απο πέρσυ και γιατί πλέον τα standard's ανέβηκαν εκ των πραγμάτων σκαλοπάτι.
Μπορεί σε αυτό το δεύτερο φεστιβάλ να αλλάζουν κάποια πράγματα προς το καλύτερο σε ότι αφορά το διοργανωτικό, και τεχνικό μέρος, όμως εκείνο που δεν αλλάζει και δεν πρόκειται να αλλάξει, είναι η ανάγκη μας, πρώτιστα γιά μουσική ψυχαγωγία και στην συνέχεια γιά διασκέδαση.
Η μουσική όπως έχω πεί ΜΟΝΟ ΕΝΩΝΕΙ, και ότι έξω απο αυτό εμάς δεν μας αγγίζει!!!
Αυτη τη φορά οι δυό μας ημέρες μουσικών εκδηλώσεων, θα πλημμυρίσουν,απο τις μουσικές νότες και τις φωνές οκτω διαφορετικών σχημάτων,καλύπτοντας αρκετά μουσικά είδη και που πρώτιστα σέβονται την μουσική που υπηρετούν και τον κόσμο στον οποίο απευθύνονται.
Μετά το τέλος της παρουσίας κάθε μουσικού σχήματος, θα μεσολαβεί ένα χρονικό διάστημα 15 λεπτών, γιά να ετοιμαστεί ο ήχος και το επόμενο σχήμα, ενω κατά την είσοδο του, θα αναγγέλεται ένα βασικό του βιογραφικό σημείωμα, έτσι ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα τους συγκεκριμένους μουσικούς και το τι ακριβώς κάνουν.Αυτο το "νεκρό"χρονικό διάστημα με αυτο τον τρόπο θα μπορέσουμε να το εκμεταλευτούμε όσο καλύτερα γίνεται.

Εκτός των υπολοίπων, θα έχουμε την χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στο φετεινό φεστιβάλ ένα μεγάλο όνομα απο τον χώρο των κρουστών, τον γητευτή όπως εγω τον αποκαλώ των κρουστών Νίκο Τουλιάτο.
Θα είναι κοντά μας ως Guest Star ,της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ, και θα μας παίξει ένα ιδιαίτερο τυμπανιστικό και όχι μόνο solo,όπως μόνο αυτός ξέρει!!!

Συνολικά ,θα φροντήσουν γιά εσάς, με την μουσική τους παρουσία και με σειρά-ημέρα & ώρα εμφάνισης τα εξής οκτώ μουσικά σύνολα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:
==================

21.30'-22.30'.....“Duo Q10” & Friends
22.45'-23.15'.....Νίκος Τουλιάτος
23.30'-00.30'.....Pasa Tempo
00.45'-01.45'.....Μεσόγειος

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:
==================

21.30'-22.30'.....Da Capo-V
22.45'-23.15'.....Alter Ego
23.30'-00.30'.....Ελληνικός Διπλός
00.45'-01.45''.....Γιάννης Νανόπουλος & Μάρω Λιάπη
====================================

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Sfera 94,1 FM

ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΧΟΥ: STUDIO SOUND-POWER:Limperis Pitouras

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: GRIFO Cafe Bar-AΡΓΟΣ & Μπύρα kaiser

==================================

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 30 Αύγουστος, 2013 - 21:30