Ο Ανδριανός δέχτηκε τον Α. Παπαδάτο, αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Ανδριανός δέχτηκε τον Α. Παπαδάτο, αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών

Σεπτέμβριος 04, 2013 - 21:01

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του τον Αλέξανδρο Παπαδάτο, ο οποίος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που διεξάχθηκαν στη Σόφια της Βουλγαρίας.

 

Τον Ολυμπιονίκη συνόδευαν ο προπονητής του Νικόλαος Αποστόλου και τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (ΕΟΑΚ), κ.κ. Μιχάλης Πολέμης, Θεόδωρος Σταρόγιαννης, ο αρχηγός της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής Κωφών Δημήτρης Στεφανίδης και ο υπαρχηγός της αποστολής Κώστας Γαργάλης.

 

Ο κ. Ανδριανός, αφού συνεχάρη τον αθλητή για την επιτυχία του, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός των κωφών.

 

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης μετέφερε στον Υφυπουργό την εμπειρία του στην διοργάνωση, αλλά και τα εμπόδια που συνάντησε η ελληνική αποστολή.

 

Ο κ. Ανδριανός, από την πλευρά του, διαβεβαίωσε τον αθλητή ότι η πολιτική ηγεσία θα είναι στο πλευρό των αθλητών της Ομοσπονδίας, στο μέτρο βεβαίως του εφικτού με βάση την δύσκολη οικονομική συγκυρία.