Οι κληρώσεις της ΕΠΣ Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι κληρώσεις της ΕΠΣ Αργολίδας

Σεπτέμβριος 05, 2013 - 08:54

Έγιναν χθές το απόγευμα, 4-9-2013, στο Πνευματικό Κέντρο Νεας Κίου οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α1, Α2 και του κυπέλλου Αργολίδας.

Στο ξεκίνημα ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ.Γιάννης Αποστολόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν κατευθύνεται απο την Ενωση κανένα πρωτάθλημα, κι αυτό πρέπει να το μεταφέρουν όσοι είναι στην αίθουσα στις ομάδες τους και στους υπόλοιπους.

Ενημέρωσε πως 14-15 του μήνα θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες κυπέλλου, στις 22 η πρώτη αγωνιστική Α1 , στις 12-13 η Α2.

Επίσης πως  πριν από λίγες ώρες ο εκπρόσωπος του Ερασίνου Κεφαλαρίου ενημέρωσε πως αδυνατεί να κατέβει στο πρωτάθλημα, άρα ο ένας όμιλος της Α2 θα μείνει με λιγότερες ομάδες.

Στη συνέχεια ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ενωσης και πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής κ. Βασ.Σιδέρης πήρε το λόγο κι αφου διαβεβαίωσε με τη σειρά του οτι ο καλύτερος θα βγεί πρωταθλητής, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές που πέτυχαν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ.

Στη συνέχεια μίλησε για τη συνεργασία που ξεκινάει η ΕΠΣΑ με τους "Δεσμούς Αίματος" για εθελοντική αιμοδοσία. "Οι "Δεσμοί αίματος" έχουν κάνει μια σπουδαία δουλειά. Συγχαρητήρια στο Κιβέρι που στη φανέλα του εχει βάλει το σήμα των "Δεσμών Αίματος". Πρέπει να το κάνουν κι άλλες ομάδες...Προτείνω στις διακοπές των Χριστουγέννων να κάνουμε μια εθελοντική αιμοδοσία ολα τα σωματεία. Η ΕΠΣΑ είναι μια μεγάλη οικογένεια και μπορούμε να βοηθήσουμε στον εθελοντισμό."

Επίσης ενημέρωσε οτι η ΕΠΣΑ αποφάσισε πως ολα τα παιχνίδια της Α1 θα γίνονται παρουσία γιατρού ή φυσικοθεραπευτή. Η Ενωση έχει ήδη μια λίστα γιατρών και φυσικοθεραπευτών που είναι διαθέσιμοι. 

 Ο λόγος δόθηκε στη συνέχεια στον εκπρόσωπο των "Δεσμών Αίματος" κ.Σιαχάμη, ο οποίος τόνισε πως η εποχή έχει ανάγκη τον εθελοντισμό. Η προσφορά αίματος είναι ενα πολύ σημαντικό πράγμα και μια "ομάδα" όπως είναι η Ενωση που έχει πολλά παιδιά-αθλητές μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά και καθοριστικά σε αυτή τη δράση.

Ακολούθησε η κλήρωση του κυπέλλου και στη συνέχεια των πρωταθλημάτων.Τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής κ.κ.Σταμάτης Αλ.,Χρόνης Δημ. και Ουλής Χρ. είχαν προετοιμάσει τα πάντα και η όλη διαδιακασία έγινε με διαφάνεια και ταχύτητα.Εκτός των πιο πάνω  αναφερομένων από πλευράς ΕΠΣΑ παρόντες και  οι κ.κ. Ματζούνης Ι.και Φύτρας Κυρ.

Πρόγραμμα Κύπελλο:

1ος Όμιλος

Ομάδες
 
 
 
 
 
 

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΟΡΟΥ - ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Α)
 
 
 
 
 
 

ΦΑΒΙΕΡΟΣ - ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Β)
 
 
 
 
 
 

ΜΕΘΑΝΑ - ΔΡΥΟΠΗ (Γ)

2ος Όμιλος

ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ (Νικητής Α - Σπέτσες )
 
 
 
 
 
 

Α.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ - Ο.Φ. ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γ)

3ος Όμιλος

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ - ΛΕΥΚΑΚΙΑ (Α)
 
 
 
 
 
 

ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ - ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ (Β)
 
 
 
 
 
 

ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Γ)

4ος Όμιλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΠΑΝΑΝΥΦΙΑΚΟΣ (Α)
 
 
 
 
 
 

Α.Γ.Ο.Ν. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ (Β)
 
 
 
 
 
 

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΤΙ (Γ)

5ος Όμιλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΧΙΝΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΡΙΣΤΕΑΣ (Α)
 
 
 
 
 
 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΡΥΑΣ - ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ (Β)
 
 
 
 
 
 

ΛΥΓΚΕΥΣ - ΟΡΝΕΑΤΗΣ ΓΥΜΝΟΥ (Γ)

6ος Όμιλος

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ - ΜΥΚΗΝΑΪΚΟΣ (Α)
 
 
 
 
 
 

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ - ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Β)
 
 
 
 
 
 

Ν. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. - ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ)

7ος Όμιλος

ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΓΟΥΣ (Α)
 
 
 
 
 
 

ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000 - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Β)

8ος Όμιλος

ΔYΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ - ΑΡΗΣ ΡΟΪΝΟΥ (Α)
 
 
 
 
 
 

Α.Ο. ΜΙΔΕΑΣ - ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟΣ (Β)
 
 
 
 
 
 

ΠΡΟΣΥΜΝΗ - ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ (Γ)