Άλλη μία φιλική ήττα του Παναργειακού από τον Παναρκαδικό 2-1 (Photos & Video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άλλη μία φιλική ήττα του Παναργειακού από τον Παναρκαδικό 2-1 (Photos & Video)

Σεπτέμβριος 05, 2013 - 09:08

Ακόμη μια φιλική ήττα για τον Παναργειακό, ο οποίος έχασε από τον Παναρκαδικό, αντίπαλό του στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής με 2-1. Ο Παναρκαδικός έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 15’ όταν ο Μπινιχάκης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Μένιος απόκρουσε με δυσκολία και ο επερχόμενος Ντινιωτάκης σε κενό τέρμα έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 22’ , ο Σκούφαλης απέφυγε το Φλώρο από τα δεξιά και έβγαλε τη σέντρα, ο  Καδάς έπιασε κεφαλιά στην κίνηση στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 24’ ήταν η σειρά του Παναργειακού να απειλήσει με το Μακρίδη, ο οποίος από πλάγια θέση πλάσαρε τον Ανδριόλα, ο τερματοφύλακας του Παναρκαδικού έδιωξε με δυσκολία και ο Γ. Κυριακόπουλος έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 39’ ο Καδάς προσπάθησε να απειλήσει με σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Λουμπαρδέας με το κεφάλι άλλαξε την πορεία της μπάλας η οποία έφυγε σε κόρνερ. Στο 43’ ο Σκούφαλης προσπάθησε για το γκολ, όμως ο Μπόμπος με υπερένταση έκανε την προβολή και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στην πρώτη καλή φάση του 2ου ημιχρόνου ο Παναρκαδικός άνοιξε το σκορ στο 48’ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Καδά. Ο Μουστόγιαννης  στο 60’  επιχείρησε σουτ εντός της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Παναργειακός έχασε κλασική ευκαιρία στο 79’ όταν μετά από σουτ του Τριμπόνια, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λυράκη. Το 2-0 διαμόρφωσε στο 85’ με ατομική ενέργεια ο Σταθουλόπουλος. Ο Παναργειακός μείωσε στο 87’ με πλασέ του Παπαϊωάννου.

 

Παναρκαδικός: Ανδριόλας (69’ Λυράκης), Γ. Κυριακόπουλος (73’ Πετρόπουλος) , Μπούτας (69’ Λαγός), Δ. Κυριακόπουλος (69’ Μπεντεβής), Χατζόπουλος (69’ Νάνος), Παπαζούδης ( 69’ Κωστάκης), Μουστόγιαννης (62’ Σταθουλόπουλος), Σκούφαλης (46’ Μέλλος), Ντινιωτάκης (46’ Μπουλούμπασης), Καδάς (62’ Μάρκος) , Μπινιχάκης (62’ Δήμος)

Παναργειακός: Μένιος, Ταμπάκης, Φλώρος, Μπόμπος , Φίλης, Λουμπαρδέας, Ισούφι, Κουτσοδήμος, Μακρίδης, Αγγελόπουλος, Καραγκούνης

Έπαιξαν και οι : Κάπλαντζης, Νώτης Παπαϊωάννου Σιώκος, Τριμπόνιας, Καλιαμούτος,  Νικολάου

 

sH7pO_NOe_E#t=24