Άνοιξαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της διευθύντριας της πολεοδομίας Κρανιδίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άνοιξαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της διευθύντριας της πολεοδομίας Κρανιδίου

Μάρτιος 15, 2012 - 21:25

 Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Οικονομικών άνοιξαν οι λογαριασμοί της διευθύντριας πολεοδομίας του Κρανιδίου. Η υπόθεση ξεκίνησε όταν το ΣΔΟΕ ανακάλυψε τις πολλές offshore εταιρείες, που αντιστοιχούσαν 1 ανά 25 κατοίκους. Το ΣΔΟΕ άρχισε τον πλήρη έλεγχο των εταιρειών αυτών που είχαν έδρες και άλλα μέρη της Ελλάδας (Κύμη Ευβοίας, Πολύγυρος Χαλκιδικς.Παράλληλα  ξεκίνησε και η δημοσιογραφική  έρευνα  και κατέληξε μεταξύ άλλων στη «βαρόνη» της πολεοδομίας Κρανιδίου, Αικατερίνη Δημαράκη.
 
 Για την διευθύντρια της πολεοδομίας οι καταγγελίες ήταν πολλές, ενώ δεν είναι τυχαίο πως παρέμεινε στη θέση της για 20 χρόνια όταν άλλοι υπάλληλοι άλλαζαν και μετατίθετο.
 Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι η περιοχή γνώρισε τεράστια οικοδομική δραστηριότητα κατά τη δεκαετία του 90 και του 2000. Ενδεικτικά την αναφέρουν σαν μια περιοχή μέσα στο TOP-5 σε οικοδομική δραστηριότητα αυτές τις δυο δεκαετίες. Επίσης είναι γνωστό, ποιοι διαθέτουν εξοχικό στην ελληνική Riviera.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι οποίες ελέγχονται από τα αρμόδια όργανα, η κα. Προϊσταμένη ζει μέσα στην χλιδή εδώ και πολλά χρόνια.
Πώς δικαιολογείται μια οικογένεια δυο δημοσίων υπάλληλων να διαθέτει 3-4 αυτοκίνητα, τα οποία είτε είναι γραμμένα σε συγγενείς της, είτε στο όνομά της.
Βάσει αρκετών ανώνυμων καταγγελιών, διαθέτει καταθέσεις σε τράπεζα, καθώς και Offshore, στις οποίες δικαιολογεί τα ακίνητα που έχει στην κατοχή της, στην περιοχή και την Αθήνα. Την ίδια ώρα ο τοπικός Τύπος βοά για την πανάκριβη βίλα που διαθέτει μάλιστα και πισίνα και τη συναντά κάποιος πίσω από το γήπεδο της Ερμιόνης.
 
(στοιχεία από το www.zougla.gr)