Άνοιξαν οι κάλπες για νέο αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άνοιξαν οι κάλπες για νέο αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ

Μάρτιος 18, 2012 - 10:49

o Αντιπεριφερειάρχης Α. Πουλάς (eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 9.00 και ολοκληρώνεται στις 17.00. Οι εσωκομματικές εκλογές διεξάγονται σε 768 εκλογικά κέντρα, στα οποία λειτουργούν 1074 κάλπες.
Τα ψηφοδέλτια είναι δύο. Στο ένα αναγράφεται το όνομα ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Βασιλείου, ενώ το δεύτερο είναι λευκό. Επί των ψηφοδελτίων δεν μπαίνει σταυρός.
Ο ψηφοφόρος υπογράφει στον εκτυπωμένο κατάλογο ή την κατάσταση ψηφισάντων, ή στην ειδική κατάσταση νέων εγγεγραμμένων, ότι ψήφισε. Η υπογραφή αποτελεί και απόδειξη, ότι πλήρωσε τα 2 ευρώ.
Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών αποτελούνται από μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών των Τοπικών Οργανώσεων της χώρας, με τη συμμετοχή και εποπτεία μελών των Συντονιστικών Επιτροπών των Νομαρχιακών και Περιφερειακών Επιτροπών.
Η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ), που εποπτεύει την εκλογική διαδικασία, θα εκδώσει τα πρώτα αποτελέσματα αμέσως μετά την πιστοποίηση των εγγραφών και την παραλαβή, από το ηλεκτρονικό σύστημα, του 25% των ψηφοδελτίων.
Τα εκλογικά κέντρα του νομού Αργολίδας
ΝΑΥΠΛΙΟ στα γραφεία Ν.Ε. Αργολίδας
ΑΡΓΟΣ στο 1ο Λύκειο Άργους
ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ στο  πνευμτικό κέντρο Αγ.Βασιλείου,
Λυγουριό
ΚΡΑΝΙΔΙ  στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου

Στην Αργολίδα η προσέλευση είναι ικανοποιητική όπως μας δήλωσαν στελέχη του κόμματος.

Στο εκλογικό τμήμα του Άργους ψήφισε ο Υφυπουργός  και Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανίατης και ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος .

φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον νομό Αργολίδας .(eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)