Το ΔΣ του Παναργειακού σχετικά με δημοσίευμα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το ΔΣ του Παναργειακού σχετικά με δημοσίευμα

Οκτώβριος 10, 2013 - 10:14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το ΔΣ του Παναργειακού σχετικά με το συκοφαντικό, κακόβουλο και ύποπτο για τη χρονική στιγμή που δημοσιεύθηκε (παραμονή ενός σημαντικού ντέρμπι με την Κόρινθο) και με κύριο σκοπό να πλήξει την αγωνιστική απόδοση της ομάδας, έχει να παρατηρήσει στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» που φιλοξένησε το εν λόγω ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΑΡΘΡΟ τα εξής:

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος αν και επιθυμεί να στηρίξει οικονομικά μέσω του Δήμου την ομάδα της πόλης του Άργους όπως έπραξε στη διάρκεια της μέχρι τώρα θητείας του, φέτος λόγω των ιδιαίτερων θεσμικών διαδικασιών δεν έχει καταστεί δυνατή η οικονομική ενίσχυση της ομάδας όπως στο παρελθόν.
Αναφορικά με τον «Γ. ΔΟΥΒΙΚΑ και τα ΑΡΓΕΙΤΑΚΙΑ που παίζουν για τη φανέλα…» θέλουμε να ενημερώσουμε ότι παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες μέχρι σήμερα είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας απέναντί τους.
Όσον άφορα τον «ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ» ουδέποτε υπήρξε και γι αυτό τον λόγο μαζευτήκαμε, η παρέα αυτή με μοναδικό στόχο η ομάδα να κατέβει με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής
Ας αφήσουν λοιπόν, οι ανώνυμοι τα περί «δυσλεκτικών του δημοτικού» τους «άφραγκους» και τις άλλες κακοήθειες. «περί γραφείων της ομάδας». Η διοίκηση στηρίζεται στον κόσμο που αγαπάει την ομάδα και συνεχίζει το έργο της γιατί θα πρέπει ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ να μας ενώνει.

Εκ του Δ.Σ  ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο