Χάντμπολ: Στη Κροατία ο Διομήδης για το EHF CUP

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χάντμπολ: Στη Κροατία ο Διομήδης για το EHF CUP

Οκτώβριος 11, 2013 - 19:48

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Για το Βελιγράδι πέταξε σήμερα το μεσημέρι η ομάδα χάντμπολ του Διομήδη και από εκεί οδεύει για τη Nacise της Κροατίας, όπου το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 20.00 (ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει την RK NEXE στον πρώτο από τους δύο αγώνες, για τον 2ο γύρο του EHF CUP.

Η αποστολή μας έχει ήδη ανασυνταχθεί από τον προχθεσινό αγώνα και ταξιδεύει στην Κροατία με πίστη για το καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα της δώσει το δικαίωμα να υπερασπιστεί στον επαναληπτικό αγώνα της Κυριακής 20 Οκτωβρίου και να προκριθεί στον 3ο γύρο, όπως πέρσι, όπου απέκλεισε την ΑΕΚ και την Πορτογαλική Μαδέιρα, αλλά βρέθηκε μπροστά στο μεγαθήριο της Rhein Neckar Lowen στον 3ο γύρο και αποκλείστηκε.

Οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και οι αγώνες απέναντι σε δυνατές ομάδες του εξωτερικού είναι πάντα μια πρόκληση για τον Δημήτρη Δημητρούλια και τους παίκτες του, οι οποίοι αδιαμφισβήτητα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ταξιδεύουν το όνομα του Διομήδη πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας. Το Σάββατο, ο Διομήδης θα επιστρατεύσει το ευρωπαϊκό του DNA, το οποίο ενάμιση χρόνο πριν τον έφερε στην κορυφή του θεσμού του Challenge Cup και θα υπερασπιστεί το όνομα και την αξία του. Οι "Λύκοι" μας έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν οποιαδήποτε κατάσταση και δη στην Ευρώπη και έχουν όλους εμάς στο πλευρό τους, στην σκέψη τους και στην καρδιά τους, στην πρεμιέρα -για φέτος- των ευρωπαϊκών τους αγώνων. 

Τους ευχόμαστε να έχουν καλό ταξίδι, καλή επιστροφή και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από όλους: να δώσουν ψυχή και σώμα μέσα στο γήπεδο!!!