Εξάρα το Κουτσοπόδι στον Ποσειδώνα Πόρου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εξάρα το Κουτσοπόδι στον Ποσειδώνα Πόρου

Οκτώβριος 24, 2013 - 13:36

φωτογραφία αρχείου eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Πολλές απουσίες για τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου στον αγώνα με τον Ποσειδώνα Πόρου, αλλά παρόλα αυτά το σκορ εντυπωσιακό 6-0.Η δίψα για διάκριση αυτόν που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό την κακή λειτουργία των αμυντικών του Πόρου, ήταν οι κύριες αιτίες για το τελικό 6-0.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, παίζοντας όλο το πλάτος του γηπέδου και σπάζοντας την μπάλα στο φορ, μόλις στο 16΄έκαναν το 1-0 με κεφαλιά του Ψύχου. Ύστερα από 3 λεπτά σε  μια σύγκρουση στην περιοχή του Σκαλίδη με τον Ζοσάνι, και ενώ φάνηκε περισσότερο για επιθετικό φάουλ, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Σκαλίδης κάνοντας το 2-0.Ετσι στη συνέχεια απελευθερωμένοι οι γηπεδούχοι, με τον Διαμαντή σε μεγάλα κέφια έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο κλείνοντας το ημίχρονο με 4-0.Στο 4-0 σαφώς επηρεασμένος από την Κέλυ Κελεκίδου, ο σκόρερ Διαμαντής νόμιζες πως χόρευε ζεϊμπέκικο με την μπάλα, περνώντας όποιον έβρισκε μπροστά του, μέχρι που πλασάρισε στο γάμα της εστίας του Τζανου.
Στο β΄ μέρος η είσοδος του Δ. Σωτήρη ανέβασε την απόδοση των γηπεδούχων και το σκορ σε 6-0.(ρεπορτάζ Γιώργος Μπιτζής) www.argolidaportal.gr