Επίσκεψη Τατούλη στην Κορινθία με υπονοούμενα και... εκβιαστές

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Επίσκεψη Τατούλη στην Κορινθία με υπονοούμενα και... εκβιαστές

Οκτώβριος 31, 2013 - 11:55

Σε λαμόγια και εκβιαστές των ΜΜΕ αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης

Αιχμές και υπονοούμενα άφησε χθες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα κορινθιακά ΜΜΕ. Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που γίνονται ή που έχουν προγραμματιστεί στην Πελοπόννησο αλλά δεν παρέλειψε να δώσει και απαντήσεις σε ΣΥΡΙΖΑ  αποκεντρωμένη διοίκηση και τοπικά ΜΜΕ.

Ο κ. Τατούλης, όπως αναφέρει και το sfedona.gr, μίλησε για την  διαφάνεια ,την καθαρότητα και την νομιμότητα με την οποία εκτελούνται όλα τα  έργα στην Περιφέρεια μικρά και μεγάλα με αποκορύφωμα το τεράστιο έργο για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων που πραγματοποιήθηκε με διεθνή διαγωνισμό και ο οποίος χαρακτηρίσθηκε  από απόλυτη νομιμότητα και  διαφάνεια.

Έναν διαγωνισμό για τον οποίο η Περιφέρεια δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων και δεν υπήρξε καμία ένσταση και καμία αμφισβήτηση για τις διαδικασίες και το αποτέλεσμα του .
Δεν έχασε την ευκαιρία να “ευχαριστήσει” τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαφήμιση που  κάνει στο έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου με ένα τετρασέλιδο φυλλάδιο που κυκλοφόρησε πρόσφατα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφερόμενος στον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα τόνισε ότι θα πρέπει να δραστηριοποιείται μόνο σε αυτά τα πράγματα  για τα οποία έχει αρμοδιότητες και να αφήσει την Αιρετή Περιφέρεια να κάνει την δουλειά της όπως προκύπτει από τον Καλλικράτη.

Ενώ τέλος απευθύνθηκε και σε λαμόγια και εκβιαστές των ΜΜΕ λέγοντας να μην ονειρεύονται καρβέλια όλοι αυτοί που δεν μπορούν να προσεγγίσουν πλέον μια  ανύπαρκτη διαφημιστική τούρτα...

"Γιατί τα  πράγματα είναι πάντοτε πολύ σκληρά για άθλιους χαρακτήρες” τόνισε ο περιφερειάρχης...