ΚΚΕ και ΠΑΜΕ για την εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΚΚΕ και ΠΑΜΕ για την εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ

Νοέμβριος 07, 2013 - 20:10

φωτογραφία eurokinissi

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για την εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, τις προσαγωγές συνδικαλιστών και τη χρήση χημικών στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και σε άλλους εργαζόμενους που συμπαραστέκονταν έξω από το ραδιομέγαρο. Η εφαρμογή από την κυβέρνηση του δόγματος «νόμος και τάξη», αποδεικνύει ότι η αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι - χέρι με την ένταση του αυταρχισμού και της καταστολής. Η απάντηση είναι ο ενιαίος αγώνας όλων των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για την ανατροπή συνολικά της αντιλαϊκής πολιτικής, ιδιαίτερα σήμερα που το δρόμο της ΕΡΤ παίρνουν και άλλοι δημόσιοι οργανισμοί, όπως οι αμυντικές βιομηχανίες με μαζικές απολύσεις εργαζομένων.

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
    
ΑΘΗΝΑ 7/11/2013                                          ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

Η Γραμματεία Αργολίδας του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ, εκφράζοντας την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
 Καλούμε τους εργαζομένους να μη φοβηθούν. Να οργανώσουν την πάλη τους, την αντίστασή τους απέναντι στην πολιτική που τους πετάει στο δρόμο και στην ανεργία.
Καλούμε τα συνδικάτα και το λαϊκό κίνημα να καταδικάσουν την κρατική και εργοδοτική βία, να δυναμώσει η απάντηση σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο.
Να μην περάσει ο φόβος, το δόγμα "νόμος και τάξη". Η καταστολή πάει μαζί με την επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή!
Μονό με αγώνα, με οργάνωση, με μαζικότητα, με αντοχή, με συνέχεια, μπορούμε να απαντήσουμε. Δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμα τη δύναμή μας. Αν δεν τους σταματήσουμε, θα μας γονατίσουν! Να δοκιμάσουμε τώρα τη δύναμή μας.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ