Η λέξη «λαμόγια» άναψε τα αίματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η λέξη «λαμόγια» άναψε τα αίματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο (video)

Νοέμβριος 12, 2013 - 12:53

Τατούλης : Η περιφέρεια δεν εκβιάζεται από γνωστούς αγνώστους.

Τα αίματα άναψαν στο  Περιφερειακό συμβούλιο το οποίο συνεδρίασε τη Δευτέρα στην Τρίπολη, όταν ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης  μίλησε για αυτούς που εκβιάζουν την Περιφέρεια Πελοποννήσου λέγοντας ότι ψαρεύουν σε θολά νερά. ''Ο εκβιασμός έχει εξαιρετικά μικρά πόδια'' τόνισε ο περιφερειάρχης.

Αφορμή για όλα ήταν ένα δημοσίευμα εφημερίδας η οποία έκανε ρεπορτάζ για την μαρίνα του Ναυπλίου το οποίο θα έπρεπε  να  κρύβει πίσω στο μυαλό του εκδότη ότι κυρίως ενδιαφέρεται για το πώς θα εκβιάσει τα πράγματα είπε ο κ.Τατούλης.
Ο Περιφερειάρχης δεν κατονόμασε την εφημερίδα είπε μόνο ότι δεν έχει καμία πώληση.  Επίσης είπε ότι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν αποκάλυψε ποτέ την αλήθεια και έκανε λόγο για παραποίηση της αλήθειας η οποία προσβάλει τη σωστή ενημέρωση και κυρίως ενδιαφέρεται μόνο για το πώς θα εκβιάσει τα πράγματα.

Ο «γνωστός – άγνωστος» όπως κατονόμασε ο Περιφερειάρχης τον κύριο ο οποίος φώναζε να «να κατονομάσετε» ο οποίος και  παρενέβη  με αυτό τον τρόπο στο Περιφερειακό Συμβούλιο  «πράγμα το οποίο τον χαρακτηρίζει και αυτόν αλλά και όλους αυτούς που μας αντιμετωπίζουν πολιτικά και είναι εξαιτερικά  διαπλεκομένοι μαζί του» είπε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης  και συνέχισε μιλώντας για αυτούς που εκβιάζουν την Περιφέρεια. Φανερά εκνευρισμένος ο Περιφερειάρχης από την στάση του ‘’ομιλητή’’ ο οποίος τον διέκοπτε συνεχώς, παρεμβάλλοντας στα λεγόμενα  του  και στη συνέχεια προχωρούσε εκτός αίθουσας και επέστρεφε μόνο για να ρίξει τα  πυρά του  προς τον Περιφερειάρχη.

Ο Πέτρος Τατούλης είπε χαρακτηριστικά στους παρευρισκομένους  να μην ανησυχούν ή μάλλον να ανησυχούν γιατί «εδώ είμαστε και θα υποστηρίξουμε τα έργα μας και τα επόμενα χρόνια».Τέλος έκανε λόγο  για  την Δολοπλοκία την Αδυναμία και την  Ανικανότητα κάποιων ανθρώπων που τρομάζουν με το νέο πρόσωπο της Περιφέρεια Πελοποννήσου.

NfgMcvlGs7g